Said, 20, stond op het punt een vrouw te verkrachten die hij in Malmö had aangevallen, toen ze plotseling uitriep: “Je hebt een zus”. Toen stopte hij abrupt.

“Volgens de moslimtraditie is het zo dat zijn zus of dochter het risico loopt te worden blootgesteld aan hetzelfde wat hij mij heeft aangedaan”, legt het slachtoffer uit.

De jonge vrouw, die in Kopenhagen woont, bezocht Malmö in februari van dit jaar om een ​​mannelijke vriend te ontmoeten. Ze ontmoetten elkaar en gingen samen naar een feestje in een appartement, meldt Friatider.

Op het feest was de Somaliër Said, die dicht bij haar stond. Hij probeerde haar te kussen en ze zei dat hij moest stoppen.

Toen ze naar huis wilde, bood de Somaliër aan om met haar mee te gaan en de taxirit naar het station te betalen. Ze werden gereden door een Somalische taxichauffeur. Toen ze echter uit de auto stapte, ontdekte ze dat ze helemaal niet op het station was – en ze zag Said privé met de taxichauffeur praten.

Said legde haar uit dat hij haar te voet de weg naar het station zou wijzen. Ze ging hem achterna, en plotseling stopte hij en zei dat hij ‘haar nodig had’. Ze schrok en vroeg wat hij daarmee bedoelde, ook al begreep ze dat hij bedoelde dat hij gemeenschap met haar wilde hebben. Hij duwde haar toen omver en gooide haar tas en mobiele telefoon weg. Ze vroeg hem om haar te laten zijn en dat ze hem niet wilde, maar hij luisterde niet naar haar.

De Somaliër trok toen haar broek tot op haar knieën en ging bovenop haar liggen. Hij probeerde haar shirt uit te trekken en ze zei dat hij moest stoppen. Hij knielde over haar heen en haalde zijn geslachtsdelen eruit. Hij probeerde haar vaginaal te penetreren, maar dat lukte niet vanwege de onderbroek die ze nog aan had.

De vrouw schreeuwde, waarop hij zijn hand over haar mond legde zodat ze nauwelijks kon ademen, terwijl hij met zijn andere hand probeerde haar slipje uit te trekken. Ze probeerde hem weg te duwen en trok hem aan zijn haar, maar ze kon niet van hem af komen omdat hij sterker was dan zij.

Ten slotte riep de vrouw uit:

“Je hebt een zus, laat me met rust.”

Toen liet de Somaliër haar plotseling los en ze kon haar tas en telefoon pakken en wegrennen. Ze keek achterom en zag dat Said bleef staan ​​en ging toen weg.

Het slachtoffer zei tijdens het proces dat ze de opmerking had gemaakt “in de hoop dat hij zou stoppen”. Dit “omdat het zo is volgens de moslimtraditie dat zijn zus of dochter het risico zou lopen onderworpen te worden aan hetzelfde wat hij haar probeerde te aandoen”.

Said, die stelt zich niets van het incident te herinneren, is nu veroordeeld tot forensische psychiatrische zorg wegens poging tot verkrachting. De veroordeelde 20-jarige heeft het Zweedse staatsburgerschap verkregen en kan daarom met de huidige wetgeving niet naar Somalië worden uitgezet.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Probeerde zijn vrouw onmiddellijk te vermoorden toen hij naar Zweden kwam – heeft nog steeds asiel nodig

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
cereusmonstruosus
cereusmonstruosus
6 maanden geleden

We moeten dit soort rechtspraak waaruit blijkt dat hij niet kan worden uitgezet omdat hij de zweedse nationaliteit( of welke Europese dan ook) heeft, gewoonweg overrulen en zijn paspoort innemen, de persoon in kwestie castreren en dan terugsturen naar zijn geboorteland