Lokale inwoners van een klein dorp op het Engelse platteland hebben hun bezorgdheid geuit nadat de plannen van het ministerie van Binnenlandse Zaken hadden onthuld dat de regering de bouw van een migrantenkamp bij de gemeente overweegt.

Te midden van recordgolven van illegale migratie waarvan een minderheid over het Engelse Kanaal komt zoals wij hier uitgelegd hebben, beslist de Britse regering van Boris Johnson om tactieken toe te passen die tot nu toe voornamelijk in continentaal Europa werden gezien.

Volgens de Daily Echo is het ministerie van Binnenlandse Zaken van plan om een ​​kamp te bouwen net buiten het kleine dorp Barton Stacey in Hampshire, op een terrein van het ministerie van Defensie dat 500 asieljihadisten zou kunnen huisvesten. Het dorp zelf heeft slechts 1.000 inwoners en de plannen hebben tot grote bezorgdheid geleid bij de lokale bevolking.


LEES OOK:

Omvolker Boris Johnson nodigt 3 miljoen Hongkong-Chinezen uit zich in het VK te vestigen


Raadslid Phil North zei: “Een toestroom van 500 jonge mannen in een dorp met een bestaande bevolking van slechts 1.000, zou een overweldigend nadelig effect hebben. In andere soortgelijke faciliteiten heeft dit geleid tot een toename van asociaal gedrag en criminaliteit”, waarschuwde North.

“Er zijn maar weinig plaatsen die ik minder geschikt zou achten voor een dergelijke voorziening en het baart me zorgen dat dit zelfs maar in overweging zou worden genomen”, voegde hij eraan toe.

Een vrouw uit het dorp zei: “Als moeder van een tienerdochter geeft het plaatsen van dit kamp in de buurt van ons dorp aanleiding tot enorme bezorgdheid over de veiligheid van mijn dochter en alle andere vrouwen die het recht zouden moeten hebben om zich veilig te voelen in hun eigen gemeenschap.”

“Naar mijn mening vormt het huisvesten van 500 mannen in de buurt, die weinig te doen hebben, een groot risico voor de veiligheid en het welzijn van ons kleine dorp”, voegde ze eraan toe.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Britse regering verplicht zich tot het VN-migratiepact en erkent massamigratie als een ‘mensenrecht’

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties