De wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Istanbul Basaksehir op de 6e speeldag van de Champions League werd na tien minuten spelen onderbroken vanwege ‘racistische beledigingen’ die door de vierde official zouden zijn geuit.

LoL, update:

De Roemeense scheidsrechters beweren dat Webo hen vanaf de tweede minuut ‘zigeuner’ noemde. En dat maakt Webo de echte racist.

De wedstrijd werd gestaakt. De hele wereld inclusief DENK sprak er schande van.

De wedstrijd escaleerde in de 14e minuut toen de neger, zwarte man, gekleurde man, bijna-blanke-man-maar-net-niet-helemaal, Webo, zijn woede uitschreeuwde, hoorbaar in het stadion: “Hij zei ‘neger’,” zei hij, over de vierde scheidsrechter Sebastian Coltescu.

Het is weer een uit de Verenigde Staten overgewaaide gekte, net als dat ze van Zwarte Piet een BlackFace gemaakt hebben. Omdat daar het woord nigger heel erg is omdat negers het om de haverklap tegen elkaar zeggen, terwijl het voor blanken een verboden woord is.

Het Nederlandse neger of Roemeense negro, is niet gelijk aan ‘nigger’, daar hebben wij het woord ‘nikker’ voor. Dat we zijn gaan gebruiken, nadat zwarten aangaven het woord ‘kaffer’ als ongewenst te beschouwen. We hebben al drie stappen gezet: kaffer > nikker > neger.

Het Roemeense ‘negro’ betekent zwart en wordt dagelijks gebruikt om de kleur zwart aan te duiden.

Het is nooit goed, wat blanken ook zeggen, want wij zijn racistisch en zij niet. Waarschijnlijk zijn ze pas tevreden als we hen blank noemen, terwijl ze ons uitschelden voor wit en elkaar stug voor nikker uit blijven maken.

We kunnen niet samenleven, is de enige conclusie die ieder verstandig mens kan trekken.

En dat is geen probleem, want zij zijn met veel, en binnenkort met nog heel veel meer, en wij zijn met weinig en binnenkort met heel veel minder.

Daarom nemen wij genoegen met dat hele kleine continentje en gunnen we hen dat hele grote.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Black Money Matter$

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Paul
Paul
2 jaren geleden

Importeer Afrikanen dan wordt het hier Afrika, met alle “verrijkkingen” die zich dat met zich meebrengt.