Twee proefdeelnemers zijn gestorven na het ontvangen van het Pfizer coronavirusvaccin. Een van de overledenen was immuungecompromitteerd.

Deze informatie werd verkregen uit documenten die dinsdag door de FDA zijn vrijgegeven, meldt The Jerusalem Post.

De documenten werden vrijgegeven met het oog op een vergadering donderdag van externe deskundigen die zullen debatteren over de vraag of er een noodvergunning voor het vaccin moet worden verleend.

De FDA zei dinsdag ook dat de gegevens die ze krijgen in overeenstemming zijn met de toestemming voor gebruik in noodgevallen, wat hoop wekt voor donderdag.

Tegelijkertijd zei de FDA dat er momenteel niet genoeg onderzoek is om de veiligheid van het vaccin te garanderen voor immunogecompromitteerde groepen, zwangere vrouwen en kinderen.

De Israëlische vereniging Midaat merkte op dat bij grote proeven met tienduizenden mensen de dood kan optreden zonder enig verband met de proef, maar dat bedrijven als Pfizer verplicht zijn om die sterfgevallen te melden.

Lees hier alles over Corona.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Twijfels over het coronavaccin nemen toe

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaan W.
2 jaren geleden

Immunoloog spreekt duidelijke taal: Corona-vaccinatie is een gewetenloos menselijk experiment

Nieuw vaccin, onduidelijke bijwerkingen en te weinig gegevens. Nooit was een vaccin zo in de belangstelling van onderzoekers en het publiek. De eisen aan een coronavaccin zijn hoog. Maar is de korte tijd voldoende om goedkeuring mogelijk te maken? De immunoloog professor Stefan Hockertz deelde zijn zorgen in een interview met de Coronacommissie.

door Susanne Ausic

De Coronacommissie bemoeit zich al maanden met Dr. Reiner Füllmich door het omgaan met de coronapandemie. In een gesprek met de immunoloog, toxicoloog en farmacoloog prof.dr. Stefan Hockertz vond op 6 december een hoorzitting plaats over het nieuwe coronavaccin.

Nog maar een paar dagen geleden werd een nieuw COVID-19-vaccin goedgekeurd door BioNTech en Pfizer in het VK. Volgens Hockertz gebeurde dit “interessant genoeg in een land dat ons drie of vier weken geleden via een openbare aanbesteding aankondigde dat daar nieuwe computers en servers zouden moeten worden aangeschaft om het hoofd te bieden aan het niveau en de ernst van de te verwachten bijwerkingen. om zo’n mRNA-vaccinatie onder de knie te krijgen”.

“De autoriteiten weten heel goed wat hen te wachten staat en toch laten ze het toe”, vervolgde de toxicoloog.

Hij heeft in wezen een positieve houding ten opzichte van vaccinaties, wat hij beschouwt als “een van de grootste medische prestaties”, vertelde Hockertz aan Radio München , verwijzend naar de vaccinatie tegen pokken. De arts is al meer dan 30 jaar betrokken bij de ontwikkeling van geneesmiddelen, staat in nauw contact met het Paul Ehrlich Instituut, dat verantwoordelijk is voor de goedkeuring van nieuwe vaccins, en adviseert ook farmaceutische bedrijven die nieuwe vaccins ontwikkelen.

Genetische manipulatie door vaccinatie
Tot nu toe zijn vaccins gedood of verzwakt virussen of bacteriën die een persoon infecteren, zodat het immuunsysteem kan reageren op een nieuwe infectie met de ziekteverwekker. Met het nieuwe mRNA-vaccin wordt de genetische informatie van een virus nu via een transportmechanisme, vergelijkbaar met een vrachtwagen, de cel in getransporteerd om daar uitgelezen te worden, vervolgt Hockertz.

Met de ontwikkeling van de coronavaccins zouden de richtlijnen van de afgelopen 30 à 40 jaar niet meer worden nageleefd, legt Hockertz uit: “Dit zijn niet alleen vaccins, maar ook een volledig nieuw gentherapiemateriaal. We krijgen genen gevoedt, boodschapper-RNA, dat ook kunstmatig is. We zitten dus, ook juridisch, op het niveau van gentherapie ”.

Voor de wetenschapper is het een raadsel dat de genvaccinaties bij bepaalde partijen geen zorgen baren, maar genetisch gemodificeerde maïs dat is een grote zorg in Duitsland.

“Je eet maïs, je injecteert het niet, deze maïs wordt onherkenbaar verteerd in de maag en darmen, we komen er nauwelijks mee in aanraking. Nu totaal anders. Aangezien we dit RNA niet eten, maar het ongefilterd in ons lichaam laten injecteren, ben ik erg verrast dat dezelfde partijen die tegen genetisch gemodificeerde maïs hekelden, nu stilstaan ​​en, nog meer, deze vaccinatie promoten. ”

De bijwerkingen van een dergelijke vaccinatie kunnen talrijk zijn, zei Hockertz. In een noodsituatie “waarin we ons niet bevinden, maar waarin de politiek ons ​​overtuigt”, kunnen de fase III-gebieden van de vaccinontwikkeling worden ingekort in sommige van de uit te voeren onderzoeken.

Echter, naar de mening van Hockertz waren noch fase I, noch fase II correct uitgevoerd, noch iets op preklinisch gebied. “En dat is de echte misdaad: je gaat rechtstreeks naar de mensen, in een verkorte fase III.” Vroege evaluaties werden uitgevoerd in plaats van te wachten op het einde van het onderzoek.

Vanwege de nieuwheid van de vaccinatie zijn er geen vergelijkbare gegevens beschikbaar, merkt de deskundige op. Normaal gesproken duurt het ongeveer vier tot vier en een half jaar voordat een nieuw vaccinatieprincipe is getest vanuit het oogpunt van toxicologie en farmacologie.

Dierproeven – menselijke experimenten
Hockertz legt de normale procedure voor het onderzoeken van een vaccin uit: Aan het begin van de vaccintesten zijn dierproeven. De immunogeniciteit , d.w.z. de immuunrespons, wordt gemeten bij de dieren. Gedurende een testperiode van 90 dagen worden gegevens verzameld die na anderhalf jaar volledig zijn geëvalueerd. Bij een test van 28 dagen heb je ongeveer een half jaar nodig voor een evaluatie. Deze tests zouden moeten worden uitgevoerd bij een dier dat geschikt is voor dergelijke tests.