Weer een opstand van immigranten in het “beruchte” Repatriëringcentrum (CPR) in Via Corelli in Milaan. Zondagavond 6 december, ontketenden buitenlanders die wachtten op uitzettin in het gebouw de hel door matrassen en andere voorwerpen te verbranden, zo erg zelfs dat de tussenkomst van brandweerlieden en politie in oproeruitrusting noodzakelijk was, meldt Milano Today.

De onderzoeken zijn nog gaande, maar volgens wat werd gemeld door de Milano Today-website, lijkt het erop dat het de zelfmoordpoging was van een 36-jarige gast die de rellen veroorzaakte. Het 112 operatiecentrum had een ambulance en een auto ter plaatse gestuurd; de eerste gewelddadige demonstraties zouden echter pas tijdens de medische interventie zijn ontketend.

Twee gewonden

De immigranten die bij de opstand betrokken waren, zouden dan de matrassen en meubels in het gebouw in brand steken. De brandweerlieden, die met acht voertuigen tussenbeide kwamen, blusten het vuur. Tegelijkertijd kwamen politie en carabinieri in oproeruitrusting ter plaatse, bijgestaan ​​door enkele legersoldaten om de orde in het uitzettingscentrum te herstellen. De 36-jarige werd naar de eerste hulp van het Niguarda-ziekenhuis vervoerd terwijl een 22-jarige naar een ander ziekenhuis werd begeleid.

Explosieve situatie

Gisteravond was de laatste van de talrijke pogingen tot opstand – min of meer met voorbedachten rade – die plaatsvonden bij het “beruchte” repatriëringcentrum in de Via Corelli. De laatste aflevering voor gisteravond vond plaats op vrijdag 20 november. Die dag hadden zo’n veertig Noord-Afrikaanse immigranten het gebruikelijke protest uitgelokt op basis van brandende matrassen en beschadigd meubilair, evenals deuren en ramen, gebroken glas en enkele mensen op het dak.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


De helft van alle verkrachtingen in Italië wordt gepleegd door immigranten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
sledgehammer
sledgehammer
1 jaar geleden

Gewoon alles afsluiten en af laten fikken met mensen en matrassen en al, dan flikken ze het nooit meer, scheelt overigens ook heel veel toekomstige verkrachtingen, diefstallen en moord. Islam schijnt zich tegenwoordig steeds meer en meer te lenen als dekmantel voor criminele activiteiten, de islamieten zelf dienen daarvan geen slachtoffer te zijn/worden natuurlijk .
Hoog tijd dat de islam,m zelf deze uitwassen in eigen kring gaat oplossen, voordat anderen dat zonder onderscheid, tussen echte gelovigen, die een normaal fatsoenlijk leven lijden en criminelen die dit geloof als dekmantel gebruiken, gaan bestrijden.
Als wij dan de fascistisch-linkse kant van onze kraterwond gaan bestrijden, dan heb je een win-win situatie, noem het een soort homeopatische oplossing, gelijke problemen met gelijke probleemoplossers aanpakken.
Indien nodig spuiten wij daarna de straten wel schoon.