Utrecht: Lichtgetintiër mishandelt 26-jarige vrouw uit het niets en geeft 13-jarig meisje elleboogstoot

0
295

Op dinsdag 04 augustus fiets een 26-jarige vrouw uit Utrecht rond 07.40 uur over de Nobelstraat in Utrecht in de richting van de Nachtegaalstraat. Zij ziet dat haar een man op een fiets tegemoet komt. Als de man haar passeert, remt hij iets af en slaat de vrouw zonder enige aanleiding vol in het gezicht.

Op dinsdagochtend 7 juli vond een soortgelijk incident plaats. Die dinsdagochtend loopt een 13-jarig meisje met haar moeder over het trottoir van het Janskerkhof. Hen komt een man tegemoet lopen, die uit het niets het meisje een harde elleboogstoot in haar buik geeft.

Politie.nl

Volgens de politie gaat het mogelijk om dezelfde verdachte. Licht getint en donker kort haar en donkere korte baard.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Nederland heeft er stad ter grootte van Nieuwegein bij door migratie

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties