De Nigeriaanse maffiaclans zijn nu geworteld in de grote Italiaanse steden, waar ze nu concurreren met de lokale maffiabazen. Het doel van de Afrikaanse bendes is om Italië te “veroveren”, dat wordt beschouwd als een strategische basis voor verdere expansie in Europa.

Sinds 2013 zijn 80.000 Nigerianen in Italië aangekomen tijdens de jaren van de Italiaanse linkse regeringen, bijna allemaal op boten. Het is alsof een vijandelijk leger naar Italië is overgestoken. In de praktijk is meer dan één op de tien in Italië wonende Nigerianen lid van de Nigeriaanse maffia.

Tot 2013, het jaar waarin de Democratische Partij (PD) de enige regering in Italië overnam met een staatsgreep, behoorden de Nigerianen niet eens tot de top tien van immigratienationaliteiten. Toen explodeerde de Nigeriaanse invasie. Met een crescendo dat in 2017 bijna 30.000 Nigerianen in één jaar bracht.

Italië: Nigerianen verkrachten en hakken 18-jarig meisje in 20 stukken

Aan de ene kant hebben we een criminele organisatie die duizenden van haar soldaten naar Italië wil overbrengen, aan de andere kant hebben we een regering die een soort taxidienst van Libië naar Italië organiseert, die zich aansluit bij de particuliere van NGO’s, allemaal met ondoorzichtige financiering.

Activiteiten van de Nigeriaanse maffia in Italië

  • Internationale drugshandel
  • Afpersing van commercieel actieve landgenoten
  • Drugshandel
  • Exploitatie van prostitutie
  • Vervalsing van documenten
  • Medeplichtigheid aan illegale immigratie
  • Orgaanhandel
  • Valsemunterij
  • Strafbare feiten tegen personen

Feit is dat het Nigeriaanse maffialeger geleidelijk aan naar Italië is overgeplaatst. Er zijn nu 13 cellen actief in Italië, de zogenaamde “sektes”, die werken als een soort “staat binnen een staat”.

De Nigeriaanse maffia doodde jonge meisjes op een vreselijke manier door ze letterlijk in stukken te snijden. Drugs circuleren tegen steeds lagere prijzen en zijn op grote schaal verkrijgbaar. Voodoo-riten, geheime sekten uit de militaire structuur en de “ongekende wreedheid” om zich te verrijken met activiteiten als vrouwenhandel, bedelaars en prostitutie.

Het kenmerkende element van de Nigeriaanse maffiamethode is echter de sanctiebevoegdheid, die voorziet in een sanctie (oefening) voor diegenen die zich niet aan de regels van de organisatie houden, zich niet verbinden tot het betalen van reguliere belastingen, zich niet bezighouden met prostitutie en over het algemeen de instructies van de leiders niet opvolgen.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Nigeriaanse maffia promoot de invasie van Italië: “De havens zijn open”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties