Het stadsbestuur van San Francisco heeft het roken van tabak thuis verboden vanwege bezorgdheid over passief roken, maar volgens de nieuwe richtlijnen zal het roken van cannabis wel worden toegestaan.

Het voorstel was oorspronkelijk bedoeld om ook het roken van cannabis thuis te verbieden, maar dat deel werd later uit de wet gehaald omdat gedrogeerde linkse hippies erop wezen dat de enige plaats waar ze wettelijk gezien mogen blowen, de privacy van hun eigen huis is, gezien het feit dat het illegaal is om cannabis te roken in het openbaar.

De homohoofdstad van de wereld zal eerst verstokte tabaksrokers hulp aanbieden om af te kicken, maar als dat niet lukt omdat ze met overheidssteun hun hele leven lang verslaafd gemaakt zijn door de tabaksindustrie kunnen recidivisten een boete van $1.000 tegemoet zien als ze in hun eigen huis een sigaretje roken.

Technisch gezien staat de wet niet toe dat huurders worden uitgezet omdat ze tabak roken, maar een boete van $1.000 is genoeg zijn om een arm persoon in ernstige betalingsproblemen te brengen.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Uit nieuwe FBI-gegevens blijkt dat blanken onder- en zwarten oververtegenwoordigd zijn als daders van “haatmisdrijven”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
hans
hans
2 jaren geleden

Weten we ook gelijk weer opnieuw dat alle narigheid van reguleringen, regeltjes en beperkingen van welke aard dan ook uit de linkse koker komen.
Het begon met het rookbeleid en is nu op het level gekomen van de corona-hoax.
Deze Fascisten (dus “anti-fascisten”) zullen hoe dan ook gestopt worden, daar ben ik overtuigd van!
Al deze totalitaire wetjes die ze aan de lopende band bedenken zijn uiteindelijk alleen maar bedoeld om mensen te verdelen en tegen elkaar uit te spelen. Homo tegen Hetero, Jong tegen Oud, Dun tegen dik, Niet rokers tegen Rokers, kortom alles wat maar een tegenstelling zou zijn uitvergroten tot een conflict.
Groot voordeel is: dat ze zich niet meer kunnen verbergen en met name door Trump ze totaal zijn ontmaskerd! We weten wie ze zijn en ze zijn nergens meer veilig!
Dat bewijs is ook al geleverd, zie Washington DC en hoe ze die ouwe criminele seniele pedo hebben moeten installeren!?
Met het leger namelijk.