Het stadsbestuur van San Francisco heeft het roken van tabak thuis verboden vanwege bezorgdheid over passief roken, maar volgens de nieuwe richtlijnen zal het roken van cannabis wel worden toegestaan.

Het voorstel was oorspronkelijk bedoeld om ook het roken van cannabis thuis te verbieden, maar dat deel werd later uit de wet gehaald omdat gedrogeerde linkse hippies erop wezen dat de enige plaats waar ze wettelijk gezien mogen blowen, de privacy van hun eigen huis is, gezien het feit dat het illegaal is om cannabis te roken in het openbaar.

De homohoofdstad van de wereld zal eerst verstokte tabaksrokers hulp aanbieden om af te kicken, maar als dat niet lukt omdat ze met overheidssteun hun hele leven lang verslaafd gemaakt zijn door de tabaksindustrie kunnen recidivisten een boete van $1.000 tegemoet zien als ze in hun eigen huis een sigaretje roken.

Technisch gezien staat de wet niet toe dat huurders worden uitgezet omdat ze tabak roken, maar een boete van $1.000 is genoeg zijn om een arm persoon in ernstige betalingsproblemen te brengen.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Uit nieuwe FBI-gegevens blijkt dat blanken onder- en zwarten oververtegenwoordigd zijn als daders van “haatmisdrijven”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in