Tegen de achtergrond van de huidige plannen van de Europese Commissie heeft de Hongaarse staatssecretaris Menczer benadrukt dat Hongarije “nooit een immigratieland zal zijn”.

De opmerkingen van Menczer, gemaakt tijdens een vergadering van het Nationaal Veiligheidscomité van het Hongaarse parlement, zijn een reactie op een huidige meervoudige EU-strategie “ontwikkeld door migratievriendelijke bureaucraten” die migranten het recht op huisvesting en stemrecht waar dan ook in de EU garandeert.

Het voorstel, dat vorige week in Brussel werd besproken, bepaalt dat migranten in de hele EU recht hebben op “volledige economische, sociale, culturele en politieke participatie” en dat migrantvriendelijke NGO‘s meer invloed krijgen op nationale en lokale besluitvormingsprocessen.


LEES OOK:

Na een week vol onthoofdingen start EU procedure omdat Hongarije koppensnellers de toegang ontzegt


Fidesz-lid János Halász, vice-voorzitter van het Nationaal Veiligheidscomité, waarschuwde tijdens de bijeenkomst opnieuw dat veel EU-ambtenaren bezig zijn met de uitvoering van het plan van megaspeculant George Soros om Europa te overspoelen met migranten. “Ze werken aan de uitvoering van het Soros-plan in Brussel. Ze zullen het plan, waarvan ze het bestaan zo fel ontkennen, punt voor punt uitvoeren”, aldus Halász, die eraan toevoegt dat de bureaucraten in Brussel ondanks de terroristische aanslagen van de afgelopen jaren de immigratie zijn blijven bevorderen.

Brussel wil van Europa een immigrantencontinent maken“, zei Halász. Hij voegde eraan toe dat de linkse en pro-immigratie krachten hun electorale basis wilden vergroten door middel van migratie om zuiver politieke redenen, door migranten stemrecht te geven in aanvulling op uitkeringen en huisvestingstoelagen.


LEES OOK:

Soros over Hongarije en Polen: geen geld voor “beruchte wetsovertreders”


De vertegenwoordiger van Fidesz herinnerde er ook aan dat Soros al in 2015, op het hoogtepunt van de migratiecrisis, eiste dat landen die immigratie weigeren geen geld zouden krijgen.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Orbán: George Soros is Europa’s grootste bedreiging

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties