Het gebeurt niet vaak dat we het volledig met Erdogan eens zijn, maar dit is zo’n moment.

Na de recente onthoofdingen zit Macron in het nauw en liegt zich te barsten dat hij oei oei de Islam aan wil pakken. Ondertussen blijft hij extra geld richting de mohammedanen pompen, en stelde vandaag weer voor om discriminatie en hatespeech online harder aan te pakken. En niemand hoeft zich af te vragen tegen wie dát gericht is.

Er is maar één Jeanne d’Arc die Frankrijk kan redden:

Marion Maréchal-Le Pen heeft een oproep voor Macron

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zei vrijdag dat hij hoopt dat Frankrijk zich zo snel mogelijk zal ontdoen van Emmanuel Macron, het laatste salvo in een escalerende woordenstrijd tussen de twee leiders.

Turkije is verwikkeld in een reeks geschillen met Frankrijk en zijn EU-partners, van spanningen in het oostelijke Middellandse-Zeegebied tot de betwiste regio Nagorno-Karabach en Libië.

Het getwist is de afgelopen maanden naar een nieuw niveau gestegen, omdat Frankrijk na verschillende aanvallen op zijn grondgebied het islamitische extremisme beweert aan te pakken.

“Macron is een probleem voor Frankrijk. Met Macron maakt Frankrijk een zeer, zeer gevaarlijke periode door. Ik hoop dat Frankrijk zo snel mogelijk van het probleem Macron af komt,” zei Erdogan na het vrijdaggebed in Istanbul.

De bloeddorstige Turkse dictator heeft herhaaldelijk gesuggereerd dat Macron “mentale problemen” heeft en heeft de Turkse bevolking aangespoord om Franse producten te boycotten.


LEES OOK:

Erdogan’s boycot van Frankrijk gedoemd te mislukken – Zelfs zijn vrouw draagt een tas van een Frans luxemerk


Erdogan herhaalde ook de opmerkingen van de Azerbeidzjaanse president Ilham Aliyev dat Frankrijk de mediterrane havenstad Marseille – de thuisbasis van een van de grootste Armeense gemeenschappen van Frankrijk – aan Armenië zou moeten afstaan als het een staat voor de Armeniërs van Nagorno-Karabach zou willen oprichten, omdat Macron zich als een van de weinige wereldleiders aan de kant van Armenië geschaard heeft in de recente oorlog door Turkije tegen het christelijke Armenië.

Daarbij dient aangetekend te worden dat de steun van Macron bij woorden bleef, zoals dat altijd geldt voor alle uitspraken van de EU-marionetten, en Turkije er lustig op los moordde. En nu zijn gewenste aansluiting met Turks-Azië, Groot-Turkestan, heeft. Erdogan is, terecht, niet onder de indruk van loze woorden.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Franse geheime dienst: We staan tegenover massa’s mohammedanen die ons willen vernietigen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pipo
pipo
7 maanden geleden

we moeten opletten de turken hebben steeds geprobeert landen in te nemen zeker als ze in de problemen zitten , het is beter ons aan te sluiten bij Rusland