In Leipzig is een nachtelijke ronde met de beste vriend van de mens voor een 34-jarige vrouw bijna fataal geëindigd. Ze ontsnapte slechts ternauwernood aan verkrachting door “Zuiderlingen”.

Om ongeveer 3 uur ‘s nachts nam een 34-jarige vrouw in Leipzig haar hond mee voor een wandeling in de Reichpietschstraße in het Lene-Voigt-Park, toen twee mannen haar plotseling aanvielen. Ze probeerden de vrouw in de struiken te slepen en haar uit te kleden. De twee daders hadden echter niet op de viervoeter gerekend. Hij verdedigde zijn bazin en beet een van de mannen in de dij. De twee mannen lieten de vrouw los en vluchtten.

Vreemde taal en zuidelijk fenotype

De vrouw legde aan de politie uit dat de twee zedendelinquenten met elkaar hadden gecommuniceerd in een vreemde taal. De 34-jarige vrouw kon ook een van hen beschrijven. Hij was waarschijnlijk ongeveer 20 jaar oud, ongeveer 1,85 tot 1,90 meter hoog en van slank postuur. Het slachtoffer beschreef hem verder als een Naffer, die naar verluidt volledig in het zwart gekleed zou zijn. Getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Zweden: Golf van aanvallen op vrouwen tijdens honden uitlaten wekt angst op

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties