In juni hebben de elites bij belangrijke internationale instellingen zoals het World Economic Forum en de Verenigde Naties een verregaande campagne gelanceerd om de wereldeconomie te “resetten”.

Het plan houdt in dat de macht van de overheid drastisch wordt vergroot door middel van uitgebreide nieuwe sociale programma’s zoals de Green New Deal en het gebruik van uitgebreide reguleringsprogramma’s en overheidsprogramma’s om bedrijven te dwingen tot het ondersteunen van linkse doelen.


LEES OOK:

VN-chef Guterres eist World Reset om een ​​klimaatapocalyps te voorkomen


De twee rechtvaardigingen voor het voorstel, dat door zijn aanhangers treffend de “Grote Reset” is genoemd, zijn de COVID-19 pandemie (de korte termijn rechtvaardiging) en de zogenaamde “klimaatcrisis” veroorzaakt door de opwarming van de aarde (de lange termijn rechtvaardiging).

Maar ook Trump liet zich in het verleden (2018) lovend uit over Klaus Schwab de voorzitter van het World Economic Forum (WEF).

Niemand gelooft dat Joe Biden geschikt is voor het presidentschap en dat lijkt hij hier zelf ook toe te geven. Hij omschrijft hoe, als hij het oneens is met zijn vice-president, hij een ziekte voor zal wenden om zich terug te trekken:


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Het World Economic Forum schetst hoe het de Coronacrisis wil gebruiken voor de ‘Great Reset’

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eef Eenhoorn
Eef Eenhoorn
1 jaar geleden

Beste dissident.nl, ik vind vaak belangrijke, zinnige nieuwsitems bij jullie, maar ik zou willen vragen: ga alsjeblieft voorbij aan dat ‘links’ en ‘rechts’, en hou op daar labels van ”goed’ of ‘slecht’ aan te hangen. Dat doen linkse mensen ook en dat vind je waarschijnlijk heel erg stom. De lachende derde hierbij is het pact van multinationals die de ‘groene’ dictatuur goedschiks of kwaadschiks zullen uitbuiten. Met groen is niets mis alleen heeft de VN-great-reset niets met werkelijk groen of ecologisch te maken. Elektrische auto’s en zonnepanelen zijn extreem vervuilend, co2 is niet de oorzaak van overstromingen en technologisering is geen oplossing voor de landbouw of voedselproblematiek. Enzovoort. De macht moet terug naar het volk, maar zolang die zich tegen elkaar laten uitspelen komen we nergens.