Het World Economic Forum, de meesterbreinen achter “The Great Reset”, vertellen het publiek nu dat ze moeten beginnen met het eten van onkruid, ongedierte en het drinken van rioolwater.

Het World Economic Forum publiceerde vorige week een artikel van schrijver Douglas Broom met de titel: “5 Redenen die we nodig hebben om te beginnen met het koesteren van — en het eten van — onkruid.

“Het vinden van nieuw plantaardig voedsel wordt steeds urgenter, omdat de wereldbevolking de komende 30 jaar naar verwachting met twee miljard zal groeien”, aldus Broom. “Terwijl het houden van vleesdieren 14,5% van de totale wereldwijde uitstoot van broeikasgassen genereert, wordt de koolstof uit de atmosfeer door onkruid opgevangen en kan het dus helpen om de klimaatverandering onder controle te houden”.

Al die bevolkingsgroei komt uit Afrika en het Midden-Oosten, toch is deze propaganda altijd gericht op het Westen.

Zoals The Gateway Pundit opmerkte, is dit “Sovjet-stijl degradatie en vernedering van hardwerkende Amerikanen die een schuldgevoel aangepraat worden voor het genieten van een cheeseburger”.

Het World Economic Forum had ook een artikel in september 2019 van Nathan S Consedine, een professor in gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Auckland, die oorspronkelijk de titel had, “How to Get People to Eat Bugs And Drink Sewage“.

Het artikel, dat voor het eerst onder die titel in The Conversation werd gepubliceerd (de WEF bewerkte de kop tot: “Een psycholoog legt uit waarom we voedsel walgelijk vinden – en waarom het ertoe doet”), suggereerde dat het publiek geconditioneerd moest worden om te accepteren dat “waardevolle voedingsbronnen mogelijk kenmerken kunnen hebben die impliceren dat ze riskant zijn.”

Consedine zei dat de natuurlijke menselijke sensatie van “walging” een “belemmering” kan zijn voor het publiek om “duurzamere levensstijlen aan te nemen – van het eten van alternatieve eiwitbronnen tot het drinken van gerecycled water”.

Desalniettemin zei Consedine dat “desensibilisering (herhaalde blootstelling)” effectief kan zijn in het “verminderen van walging (versus angst)” onder de “algemene bevolking”.

Dit is het draaiboek dat regeringen over de hele wereld – inclusief de theoretische Biden regering – nu volgen.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


John Kerry onthult Biden’s toewijding aan de radicale ‘Great Reset’ beweging

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties