Uit een grote enquête bleek dat het Britse publiek voor Brexit heeft gestemd vanwege het roekeloze immigratiebeleid van de EU. Maar dat heeft de Britse premier Boris Johnson er niet van weerhouden om grote aantallen illegale migranten via het Engelse Kanaal toe te laten.

Nigel Farage maakt daar altijd een enorm theater van, maar het is niet meer dan dat, theater, want de bulk van de immigranten komt niet via het kanaal, maar legaal binnen.

Immigranten uit zulke prachtlanden als Brazilië, Botswana, Oost-Timor, El Salvador, Maleisië, Mexico, Namibië, Papoea-Nieuw-Guinea en nog bijna 90 andere landen hebben helemaal geen visum nodig om naar Groot-Brittannië te komen. Hier staat de hele lijst. De voorwaarde is dan wel dat ze na 6 maanden weer vertrekken, maar er is geen enkele garantie dat ze dat ook doen. Daarnaast kunnen inwoners uit shithole-countries als India en Pakistan gewoon een visum aanvragen en is de kans groot dat ze dat krijgen omdat ze lid zijn van het Britse Gemenebest.

Het Verenigd Koninkrijk heeft nu het voorstel van de VN om van immigratie een mensenrecht te maken, ondertekend. Van binnenkomende migranten mag geen verantwoordelijkheid worden verwacht om zich te assimileren, en het zal hun “mensenrecht” zijn in het kader van dit plan om te emigreren waar ze maar willen. Als iemand zich zorgen maakt over dit plan vanwege jihad-dreigingen, drugskartels en andere criminaliteit van de kant van migranten, zal hij of zij worden bespot als tegenstander van “mensenrechten”.

De regering van Boris Johnson heeft haar betrokkenheid bij het controversiële Global Compact voor Migration van de Verenigde Naties, dat door de Trump regering in de Verenigde Staten en door conservatief geleide regeringen in landen als Australië, Polen en Hongarije is verworpen, opnieuw bevestigd, meldt Breitbart.

De Britse ambassadeur bij de Verenigde Naties in Genève, Julian Braithwaite, pochte in de Raad van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM of VN-migratiebureau) dat de Britse regering “de op een na grootste donor” van het IOM is, en benadrukte dat het klaar was “om het globalistische instituut te steunen”.

“Het Verenigd Koninkrijk bevestigt opnieuw zijn engagement voor het Global Compact inzake migratie en erkent met genoegen het harde werk dat de VN sinds de ondertekening heeft verricht om de beginselen van het GCM om te zetten in maatregelen die migranten helpen. We geloven dat dit werk veelbelovende resultaten begint op te leveren,” zei Braithwaite, een voormalig persvoorlichter en speechschrijver voor de Labour-premier Tony Blair.

“Wij zijn van mening dat dit werk veelbelovende resultaten begint op te leveren en wij moedigen de IOM aan om haar waardevolle werk op dit gebied voort te zetten en te versterken… Wij zijn ook verheugd over de oprichting van het VN-migratienetwerk en de bijbehorende netwerken”, voegde hij eraan toe.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Groot-Brittannië: Aantal vrijgelaten buitenlandse criminelen verdubbeld – steeds minder deportaties

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaan W.
2 jaren geleden

Boris Johnson’s uitbundige reactie op een tweet van Bill Gates, waar het publiek geen commentaar op kon geven, en de draconische beperkingen die zonder debat aan het VK zijn opgelegd, zijn indicatief voor de manier waarop de democratie in 2020 is opgeschort.

https://www.rt.com/op-ed/502111-bill-gates-johnson-twitter/