Winkelcentrum opent in Kameroen, Afrikanen maken kennis met roltrappen

1
420

Video’s die zijn gemaakt op de roltrappen van het winkelcentrum Grand Mall in Douala, Kameroen, gaan viraal op sociale media. Ingehuldigd op 17 november en gepresenteerd als de grootste van heel Centraal-Afrika, dreef het de inwoners van Douala en de aangrenzende provincies letterlijk tot waanzin, die stroomden toe om wat – begrijpelijkerwijs – de belangrijkste attractie van het gebied is geworden te bezoeken.

De nieuwe beleving van roltrappen in het winkelcentrum

De roltrappen zijn de belangrijkste attractie voor de klanten van de Grand MallEen apparaat dat sommige van de bezoekers, woonachtig in landelijke gebieden en niet erg gewend aan moderniteit, voor het eerst zagen en gebruikten: valpartijen, trappen die ondersteboven werden gebruikt, klanten die komisch als kegels vallen, ondanks de aanwezigheid van bewakers die daar zijn geplaatst om de werking van het apparaat uit te leggen.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Net als in Afrika – Ze leven naakt in de Italiaanse bossen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Claudia M.
Claudia M.
2 jaren geleden

Is dit nu wel wijsheid? Straks zit een eentje met z’n jurk tussen en hebben we de poppen weer aan het dansen…