De Duitse politie onderzoekt de nogal ongebruikelijke verdwijning van een imposante sculptuur die een gigantische stijve penis voorstelt.

Jarenlang troonde hij trots en in de wind op een top van de Beierse Alpen op een hoogte van meer dan 1.700 meter. Mysterieus verscheen op een mooie dag, deze stijve penis fungeerde als een echt ongewone attractie in de regio Allgäu.

Maar zoals de plaatselijke Duitse krant Allgäuer Zeitung meldt, is het beeld verdwenen. Wat de bekendheid van het dorp Rettenberg in Duitsland maakte, werd van de ene op de andere dag afgezaagd, er zijn nog maar een paar houtsnippers over.

Wie is de maker?

“We weten niet of dit een strafbaar feit is”, zegt Holger Stabik, een regiowoordvoerder van tegen AFP. Want het verwijderen of vernielen van een werk is verboden als we de maker kennen, maar het geval van de penis van Rettenberg is apart aangezien de maker onbekend is.

“Het kan ook zijn dat de eigenaar het heeft gedaan om het terug te krijgen”, vervolgt de woordvoerder.

https://www.youtube.com/watch?v=NsgGi-ynyiQ&feature=emb_logo

“Wat jammer”

Het is “heel jammer”, zei de burgemeester van het dorp die sinds het verschijnen van de gigantische penis veel nieuwsgierige wandelaars trok. Deze ongebruikelijke verdwijning doet denken aan die van de monoliet in de woestijn van Utah in de Verenigde Staten onlangs.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Illegale migranten kosten 27,4 miljard euro: Merkel laat Duitsland gecontroleerd doodbloeden

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties