Eurofanaat en omvolker Valéry Giscard d’Estaing overleden – Legaliseerde abortus en voerde de wet op de gezinshereniging in

0
527

Gisteren, woensdagavond, is de twintigste president van de Franse Republiek, Valéry Giscard d’Estaing overleden. Het voormalige staatshoofd van 1974 tot 1981, 94 jaar oud, lag sinds half november in het ziekenhuis op de afdeling cardiologie van het CHU Trousseau in Tours.

Onder Giscard d’Estaing voerde minister van Volksgezondheid Simone Veil de wet in die abortus legaliseerde, en Giscard d’Estaing voerde de suïcidale wet op de gezinshereniging in.

Voormalig president Giscard vertrouwde later toe dat de gezinshereniging zijn grote spijt was. Hij zou hebben geprobeerd hem te schorsen, maar de Raad van State heeft hem dat verhinderd.

Terugkijkend betreurt Valéry Giscard d’Estaing dit initiatief: “Het idee op zich was eerlijk en genereus (…) Maar het werd slecht toegepast en ik maakte de fout om de toepassing niet meer te controleren; Ik ben er daarom verantwoordelijk voor (…) We waren gericht op de familiekern zoals we die kennen en we hebben de komst gezien van totaal andere gezinskernen.”

In 2003 kreeg hij de Kalergi-omvolkingsprijs en in 2004 was hij voorzitter van de werkgroep die de Europese Grondwet opstelde, die zowel door Nederland als zijn eigen Frankrijk weggestemd werd, waarna we illegaal bezet werden door de EU nadat Balkenende ons uitleverde aan de dictatuur middels het Verdrag van Lissabon.

Geen fatsoenlijk mens zal een traan laten om het overlijden van deze misdadiger, die een persoonlijke vriend was van de bloeddorstige dictator Bokassa, die door Giscard asiel aangeboden werd in Frankrijk toen hij uit de Centraal Afrikaanse Republiek verjaagd werd. Giscard zou persoonlijk geprofiteerd hebben van illegale diamantenhandel in de CAR.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Het is elke avond oorlog in tientallen Franse steden – 150 districten zijn al compleet verloren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties