Bijna de helft van de gewelddadige seksuele aanvallen in Italië wordt gepleegd door buitenlanders, volgens gegevens van het Italiaanse bureau voor de statistiek ISTAT.

Volgens de gegevens die door het bureau voor de statistiek zijn vrijgegeven, wordt ongeveer 42 procent van de gewelddadige seksuele misdrijven tegen vrouwen in Italië gepleegd door buitenlanders, waarbij burgers van buiten de Europese Unie een aanzienlijk deel van de seksuele aanvallers vertegenwoordigen.

Uit de cijfers, die incidenten uit 2018 weergeven, blijkt dat er dat jaar 4.802 gewelddadige seksuele aanvallen waren en dat er bij 2.009 daarvan buitenlandse lieverdjes betrokken waren, meldt Il Giornale.

De krant wijst erop dat het aandeel buitenlandse seksaanvallers uitzonderlijk hoog is in vergelijking met het buitenlandse aandeel van de Italiaanse bevolking, dat rond de 8,6 procent ligt. (Geen hond die gelooft dat het 8.6% is natuurlijk. D)

Van de 41,8 procent van de seksaanvallers komt 35 procent uit landen buiten de Europese Unie, waarbij Marokkanen en Nigerianen een groot deel uitmaken van de niet-EU-verkrachters.

Migranten zouden ook betrokken zijn bij bijna een kwart van de gevallen van seksueel misbruik van kinderen, bericht Breitbart.

In 2018 onthulde het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken dat migranten en buitenlanders bijna een derde van alle criminaliteit in het land plegen, en een studie uit 2016 suggereerde dat buitenlanders twee keer zo vaak crimineel gedrag vertonen dan Italianen.

Andere Europese landen hebben vergelijkbare statistieken over migrantencriminaliteit gerapporteerd, zoals Duitsland, waar vorig jaar werd gemeld dat Duitsers veel meer kans hadden om het slachtoffer te worden van migrantencriminaliteit dan andersom.

Eerder dit jaar toonden Noorse wetgevers aan dat migranten, met name Somaliërs, sterk oververtegenwoordigd waren bij geweldsmisdrijven.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Migranten achter de helft van alle verkrachtingen in Berlijn

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties