Interview met Geert Wilders: ‘Ik zal nooit buigen’

0
236

Geert Wilders had een interview met Panorama zo meldt hij op zijn twitter account.

Panorama-interview met Geert Wilders: ‘Ik zal nooit buigen’

Het interview staat ook in zijn geheel op de PVV-site dus iedereen kan het lezen.

Het gaat onder andere over de overbezetting op IC’s door allochtonen:

 Ik vind dat niet-westerse allochtonen op de ic’s die plek verdienen, ik hoop dat ze de beste zorg krijgen en snel opknappen – het tegenovergestelde wordt mij weleens in de mond gelegd – maar het gaat wel allemaal ten koste van de reguliere zorg. Ook dat is een feit. Ik heb niets gezegd wat feitelijk niet klopt, maar omdat het Wilders is en het over de islam, moslims of niet-westerse allochtonen gaat, schreeuwt links moord en brand.”

Hij zegt het niet, maar er gaan dus Nederlanders dood omdat allochtonen IC bedden bezet houden. Zo hard is het. En Nederlanders zouden nog in leven zijn als we ze allemaal gerepatrieerd zouden hebben. Er zou ook geen tekort aan IC/ziekenhuisbedden zijn als we ze fatsoenlijk teruggebracht zouden hebben naar waar ze thuishoren. Coronallochtonen zijn de grootste verspreiders van Corona. Niet voor niks zijn de grote steden de brandhaarden.

Hij heeft ook een gruwelijke hekel aan consensus zegt hij.

Ik heb een gruwelijke hekel aan consensus en ik geloof dat conflict leidt tot betere resultaten. Consensus slaat alles plat. Kijk eens wat er nu aan de hand is: we hebben niet eens een echte oppositie. Alle partijen, van VVD tot SP en alles wat ertussen zit, zeggen ongeveer hetzelfde, behalve PVV.

Over de SP valt te twisten, maar het sluit mooi aan bij wat Baudet eerder zei, namelijk dat alle partijen in alle Westerse landen het met elkaar eens zijn.

En dat zal inderdaad de reden zijn waarom Baudet uitgeschakeld moest worden. Voor de rest is het interview met Geert Wilders wat je er van mag verwachten, hij is al jaren consistent. Hij is zelfs het op 2 na langst zittende Kamerlid inmiddels:

“Ik ben op Kees van der Staaij van de SGP en Kamervoorzitter Khadija Arib na het langst in de Tweede Kamer, maar maakt u zich geen zorgen: we hebben sinds kort nieuwe stoelen. Toen die werden geleverd, dacht ik: yes, weer twintig jaar erbij.”

Geert maakt ook een opvallende fout gelijk in het begin van het interview:

Ik herinner me nog dat toen George Floyd in Amerika door politiegeweld om het leven kwam Lodewijk Asscher, Jesse Klaver en Lilian Marijnissen in de rij stonden om debatten aan te vragen, schande te spreken en het kabinet naar de Kamer te halen: nu heerst er een ijzige stilte. (na de dood van Samuel Paty)

De seriecriminele junkie George Floyd kwam niet om het leven door politiegeweld, maar door een overdosis.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


De islamitische haatvideo tegen de onthoofde leraar is opgedoken – KIJK:

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties