Europese grensbewakingsdienst bewaakt grens – Mag niet van EU

0
348

Je wordt Orwelliaans schizofreen van die communistische Newspeak van de communistische dictatuur.

De grensbewakingsdienst Frontex is helemaal niet bedoeld om de Europese buitengrenzen te bewaken maar om de vijandige indringers ‘veilig’ naar Europa toe te brengen zodat ze hier kunnen roven, moorden, en verkrachten.

Een speciale commissie van de Europese Unie zal een onderzoek instellen naar de beweringen dat de Griekse kustwacht en het EU-agentschap voor grensbewaking FRONTEX illegale immigranten hebben teruggedrongen.

En maar goedbetaald ouwehoeren over het beter bewaken van de EU buitengrenzen, maar als er één keer een bootje met wat Jihad-Turken teruggeduwd wordt beginnen alle belastingslurpende landverraders in het EU-parlement heel hard te huilen.

Het onderzoek is aangevraagd door de vertegenwoordigers van de EU-lidstaten en de Europese Commissie tijdens een vergadering onder toezicht van de commissaris voor Omvolking Ylva Johansson.

De bevindingen zullen worden gepresenteerd tijdens de volgende gewone vergadering die gepland is voor 20-21 januari.


LEES OOK:

We hebben ze nodig! – Europese commissaris pleit voor meer migranten

EU-commissaris Ylva Johansson: de islam is geen bedreiging – rechts-extremisme wel


Voldoet grensbewakings-agentschap Frontex nog wel aan de hoge ethische normen die de EU zichzelf oplegt of is het buitenhouden van migranten zo belangrijk geworden dat mensenrechten het kind van de rekening zijn? Die vraag hangt vandaag boven een hoorzitting in het Europees Parlement met Frontex-directeur Fabrice Leggeri. Van links tot rechts ligt zijn agentschap onder vuur en dat kan hem vandaag zelf zijn baan kosten“, meldt de NOS.

“Het zou onacceptabel zijn als deze man blijft zitten”, zegt de door George Soros betaalde Europarlementariër Kati Piri (PvdA).
Kati Piri en de rest van de ruifvreters in Brussel vinden mensenrechten van barbaarse Derde Wereldhorden belangrijker dan de veiligheid en mensenrechten van Europeanen en vergeten voor het gemak dat deze uitkeringsmigranten ‘vluchten’ vanuit een veilig land, Turkije.

Het boeit ze niet dat die jihadmigranten vervolgens de Griekse eilanden platbranden en plunderen, omdat mensenrechten van Europese slachtoffers hen niks kunnen schelen.

“Wij blijven ons inzetten om Griekenland aan zijn buitengrenzen te ondersteunen overeenkomstig ons mandaat en in de geest van de solidariteit van de EU, met volledige inachtneming van de grondrechten en het internationale recht”, meldt de onder vuur liggende Fabrice Leggeri, uitvoerend directeur van Frontex.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Frontex doet eindelijk zijn werk en duwt migrantenboten terug – Linkse verraadkrant Der Spiegel woest

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties