De politie in El Salto, Mexico ontdekte eerder deze week een massagraf van 113 lichamen.

Deze ontdekking vond plaats op het grondgebied van het Jalisco New Generation Cartel (CJNG), een van de dodelijkste kartels van Mexico. De Daily Star meldde dat “de schrijnende ontdekking werd gedaan door agenten, die de lichamen in stukken gehakt vonden met de schedels verspreid in aparte zakken”.

Volgens een onthulling van officier van justitie Gerardo Octavio zijn tot nu toe slechts 30 van de 113 personen geïdentificeerd. De Mirror Online beweert dat dit gebied wordt gerund door CJNG-drugkoning Nemesio “El Mencho” Oseguera Cervantes.

De Mexicaanse staat Jalisco is sinds 2006 het epicentrum van massagrafontdekkingen in Mexico. Vanaf 2006 tot nu zijn er 867 lichamen opgegraven uit massagraven. Bovendien heeft de staat het hoogste aantal vermiste personen in de afgelopen twee jaar – 3.568 in totaal – volgens een rapport van het Mexicaanse ministerie van Binnenlandse Zaken.

In de naburige staat Guanajuato werden 60 lichamen gevonden in een ander massagraf in de stad Salvatierra.

Als demente Joe Biden president wordt zal hij naar verwachting de grens tussen de VS en Mexico opheffen zodat dit soort feestelijkheden ook gemeengoed zullen worden in de VS.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


75 Zuid-Amerikaanse immigranten gearresteerd: ze sneden honden in stukken om drugs in te smokkelen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties