De tijdlijn van Bart Nijman blijkt een antisemitische beerput

1
4228

Nadat er vanmiddag al een en ander was komen bovendrijven uit de gierput die de tijdlijn van Bart Nijman is, liep aan het begin van de avond de rest van de beerput over.

Het is teveel en te serieus om het allemaal af te kunnen doen als ironie, al is dat bij sommige tweets vast het geval.

Hier nog veel meer met pastebin, zodat niemand kan zeggen dat het gefotowinkeld is:

https://twitter.com/DietseHertog/status/1332767193487073280

Opklik voor groot hier.

En als dat nog niet groot genoeg is, staan ze hier in reuzenformaat.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Verrassing: Haatbaard Bart Nijman blijkt zelf een opper-antisemiet

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
deugstijler
deugstijler
2 jaren geleden

Supertriest om waar te nemen. (En het welbekende koekje van eigen deeg, denk hierbij aan akwasi met z’n racistische en opruiende twitterteksten jegens ”niet bestaande figuren”). Vanwaar die onaflatende jodenhaat, voornamelijk vanuit links en de islam? Niet te bevatten.

Sinds z’n persoonlijke hetze tegen Baudet verdenk ik hem er van dat hij blijkbaar erg graag bij het gilde van deugjournalisten wilt horen, de door hem op geenstijl verketterde deugmedia. ”Bart, want ben je serieus goed bezig, jij deugt.” Hij mag het graag hebben over boekjes lezen, leestip voor meneer Nijman/Van Rossem: ‘Ego is the enemy’. Wat een lul. Ik ben GS-lid af.

Apart ook dat deugstijl.nl linkt naar de persoonlijke twitter van Nijman, wie het nodig vindt om iedereen die het maar weten wilt in het Engels te vertellen dat hij er geen plezier uithaalt om Forum/Baudet neer te halen maar het gewoon moest. Dat terwijl hijzelf herhaaldelijk zanikt over het gebruik van het Engels door de zwartracistische militanten; alsof ze dan serieuzer zouden worden genomen of ze het makkelijker uit hun muil krijgen dan in het Nederlands, want dan gaan er minder mensen in mee. Zoiets. >> deugstijl.nl