Frankrijk: De Congolees drogeerde zijn hospita voor hij haar verkrachtte

0
227

Een ‘jonge man’ is vrijdag door de rechtbank van Quimper veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf. Op 12 september, in Douarnenez, gedrogeerde hij zijn hospita voordat hij haar misbruikte.

Drie uur lang, achter de gesloten deuren, keerden de magistraten, de aanklager, de advocaten, maar ook het slachtoffer en de beklaagde terug naar wat er gebeurde op 12 september 2020 in Douarnenez, in de woning van de jonge vrouw.

Die avond bereidde de jongeman de maaltijd voor hem en de hospita, maar voegde een pellet cannabishars toe. Hij wordt veroordeeld omdat hij de jonge vrouw vervolgens heeft uitgekleed en haar seksueel heeft misbruikt.

Hij herinnert zich dat hij de bol hasjiesj in de schaal had gedaan en daarna zijn hospita naar de bank heeft geleid, maar daarna kan hij zich niks meer herinneren”, legt Me Yann Le Roux uit, de advocaat van de jongeman.

Hij pleitte voor aanpassing van de eis toen de officier van justitie, Béatrice Nectoux, verzocht om vier jaar gevangenisstraf met voortdurende detentie en een permanent verblijfsverbod op Frans grondgebied.

Om 18.00 uur wees de rechtbank van Quimper de eisen toe en voegde een definitief verblijfsverbod in Finistère en Morbihan toe. Plamedi Odinga Mbala Mungadi zal zijn naam ook geregistreerd zien in het geautomatiseerde gerechtelijke dossier van daders van seksuele en geweldsdelicten (Fijais) en zal € 4.200 aan schadevergoeding moeten betalen aan zijn slachtoffer.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Ontvoerd, gewurgd, verkracht, vermoord – Victorine Dartois is het zoveelste blanke meisje dat slachtoffer is van de EU-immigratiepolitiek

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties