Na het dagenlang opwarmen van oude kliekjes door stokebrand Bart Nijman van de Gaykrant, kon de zure verliezer niet zelf het laatste stukje schrijven waarin hij zijn verlies bekend had moeten maken, maar liet het over aan zijn secondant Mosterd.

De appjes waren al van het voorjaar, de ontmoeting met Jared Taylor vond ergens in de vorige eeuw plaats zelfs, en het stuk uit HPdeTijd, dat al jaren tegen Baudet ageert, en dat van geruchten aan elkaar hing, was van meer dan een maand geleden. Er was letterlijk niks nieuws.

Het enige dat nieuw was, was dat Nijman zijn rancune over het feit dat GeenPeil grotelijks mislukte, terwijl Baudet de grootste ledenpartij van Nederland opbouwde, niet langer onder stoelen of banken kon steken na het interview door Tom Staal met Thierry Baudet in de GS’ Bierkelder, waar Baudet zich kritisch uitte over GS.

Achteraf is deze tweet van de man van het mislukte GeenPeil over de oprichter van de grootste ledenpartij van Nederland des te ironischer:

Opgehitst door haar ex-collega dacht een lokale politica dat ze de macht kon grijpen. Wethouder van lege dozen in Rotterdam en zeven partijen, Eerdmans, werd naar voren geschoven.

En deze lelijke opportuniste die liet zien hoe je iemand live op TV een mes in zijn rug draait deed ook mee:

https://twitter.com/CamilleMeloen/status/1331883790839525377

De backstabbers gaven uiteindelijk hun verlies toe. Couppoging mislukt en de partij van de ergste elementen gezuiverd:

Thierry Baudet zal zich rotgeschrokken zijn door het intense en massale verraad en hopelijk beseft hij nu dat je niet het partijkartel kan opbreken door het halve partijkartel binnen te trekken omdat je snel veel plekken moet bezetten.

Geen bankiers als je het globalisme aan wil pakken en geen liberalen als je een nationalistische partij op wil bouwen. Geen volgevroten VVD-ers als je immigratie wil stoppen en geen obese vrouwen als je gezonde politiek wil bedrijven.

Baudet werd al eens eerder voor nazi uitgemaakt en toen toonde hij ook ballen en hield hij zijn poot stijf. Wij hadden slechts de vertaling bij het filmpje gezet.

Het lijkt er op dat dit keer de massale steun van leden en sympathisanten op de sociaal media zich uitbetaald heeft.

De coupplegers zagen dat het een kansloze exercitie was, want een lijsttrekkersverkiezing zou glansrijk door Terry gewonnen worden zo werd duidelijk, en, zijn met de staart tussen de benen vertrokken.

Ergens in een muffe kelder heeft een bebaarde kabouter niet het besef dat dit nu al zijn tweede mislukte poging is om politiek te bedrijven.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zeepertje
2 jaren geleden

De ratten verlaten het schip van de renaissance vloot en die dikke nanningazeug neemt haar hutkooi mee. MANMANMAN

Zeepertje
2 jaren geleden

Het polygoonjournaal hieromtrent;

Indootje
Indootje
2 jaren geleden

Maar jammer dat Cliteur en Hiddema vertrokken zijn. Zij zorgden toch voor enige stabiliteit en humor.

Annemarijn
Annemarijn
2 jaren geleden

Een van de punten van de e interne Recolutie is, dat Thiery Baudet geen enkele Krikke duldt. Hij is een eenzame narcist, en handelt daarnaar. Hij blijkt alleen te beinvloeden door zijn vriend Freek Jansen, die zelf een radicalinski blijkt te zijn, als voorzitter van de JFVD gaat hij mee met nazi-standpunten, racisme en antisemitisme. Hoe veel erger wil je het hebben?! En in plaats dat Baudet deze club publiekelijk laatvallen, blijft hij pappen en nathouden. Dat heeft hem de nek gebroken, omdat een narcist Krikke vanuit het Forum
niet verdraagt. Hij ging/gaat gewoon door op de radicalinski-weg die is ingeslagen.
Logisch dat Hiddema, Cliteur, Joost Eerdmans, Nanninga, Vlaardingerbroek en vele andere goedwillende mensen Baudet hebben laten vallen. Ik zeg ook mijn lidmaatschap op. Heel erg jammer dat dit moest gebeuren…..

Athanasia
Athanasia
2 jaren geleden

@ Annemarijn;
Wat taalgebruik betreft, zegt men niet voor niets, ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is en datzelfde geldt ook voor politieke visies, het is maar net hoe je het wil en kunt bekijken.
Je kunt verraad op zoveel manieren vertalen… maar een mes in je rug, blijft ongemakkelijk zitten