Een priester in Zwitserland wordt ervan verdacht een Finse vrouw 12 jaar gevangen te hebben gehouden

0
164

Een 80-jarige priester in Zwitserland wordt ervan verdacht een Finse vrouw 12 jaar gevangen te hebben gehouden.

Een 80-jarige priester in de Zuid-Zwitserse stad Lugano, in de media Don Armando C genoemd, wordt ervan verdacht sinds 2008 een 48-jarige Finse vrouw gevangen te hebben gehouden. De vrouw werd vrijdag ontdekt toen de politie het huis van de priester doorzocht nadat een elektriciteitsbedrijf had gewaarschuwd, nadat de priester elektriciens de toegang weigerde die een renovatie van het elektrische systeem zouden uitvoeren.

Het gebouw waar de priester woont, wordt gebruikt als huisvesting voor gepensioneerde priesters en is eigendom van de katholieke kerk. Het bevindt zich naast de kathedraal van Lugano. Het huis van de priester wordt beschreven als gevuld met puin met een vreselijke stank.

Na de ontdekking werd de vrouw naar een veilige plaats gebracht waar ze wordt verzorgd, omdat haar toestand betreurenswaardig was.

De priester wordt nu verdacht van een lange lijst van misdrijven, waaronder vrijheidsbeneming, uitbuiting, en het kleinschalig veroorzaken van lichamelijk letsel. De autoriteiten in het kanton Ticino, waar Lugano is gelegen, zwijgen over de zaak vanwege de gevoelige aard ervan.

Vreemd genoeg, gezien de vermoedens, wordt gesteld dat de priester de vrouw waarschijnlijk niet aan geweld heeft blootgesteld aangezien hij klein van stuk zou moeten zijn.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Pastoor tegen de paus: ‘Bekeer je ketter!’

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties