Aanslag op hek van Merkel’s Kanselarij

1
195

Een auto ramde het hek van het kantoor van bondskanselier Merkel in Berlijn, Duitsland.

“Jullie verdomde moordenaars van kinderen en oude mensen” en “Stop de globaliseringspolitiek” stond op de auto geschreven.

https://twitter.com/disclosetv/status/1331535623744876544

De auto lijkt met rolstoelvaart richting het hek gerold te zijn, want heeft nog geen schrammetje. Merkel heeft nu wel een reden om nog harder tekeer te gaan tegen het Duitse volk.

Mooie valse vlag of een idioot.

Update:

Oh, die auto wordt vaker gebruikt bij ‘aanslagen’:

https://twitter.com/disclosetv/status/1331541875791196161

Bedankt binnenlandse veiligheidsdienst. Wij gaan weer rustig slapen. Tot we van ons bed gelicht worden.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


EU-commissaris Ylva Johansson: de islam is geen bedreiging – rechts-extremisme wel

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaan W.
2 jaren geleden

Geweld tegen degenen die anders denken: ANTIFA Leipzig wilde Corona-demo-deelnemers vermoorden

Vertegenwoordigers van de Merkel-jeugd in de vorm van de Leipzig ANTIFA probeerden afgelopen weekend deelnemers aan de anti-coronamaatregelen-demonstratie te vermoorden. Degenen die zich niet aan de nieuwe dictatuur onderwerpen, leven kennelijk zeer gevaarlijk.

door Lukas Steinwandter

De Staatscriminaliteitspolitie van Saksen startte een getuigenoproep na een poging tot moord aan de zijlijn van de Corona-demonstratie op zaterdag in Leipzig. De onderzoeken tot nu toe geven aan dat de vermeende daders linkse extremisten zijn , zei een woordvoerder van het parket van Leipzig dinsdag in YOUNG FREEDOM. Maar het wordt nog steeds in alle richtingen bepaald.

Volgens de politie bevond zich na de demonstratie tegen de anticoronamaatregelen een groep demonstranten bij een snackbar bij de Höfe am Brühl. Ze werden aangevallen door 15 tot 20 voornamelijk gemaskerde mensen. Twee van de slachtoffers vielen neer. De aanvallers bleven haar echter schoppen. Pas toen een eenheid van de oproerpolitie tussenbeide kwam en een waarschuwingsschot afvuurde, lieten de aanvallers de slachtoffers los en vluchtten. De twee mannen werden in het ziekenhuis opgenomen.

De officier van justitie kwalificeert de ANTIFA-handeling als poging tot doodslag
Het parket van Leipzig heeft de daad aangemerkt als poging tot doodslag. Het onderzoek werd uitgevoerd door Soko LinX. Volgens nieuwsportaal Tag24 zouden deelnemers aan de linkse tegendemonstratie gerichte coronademonstranten hebben die na de demonstratie naar huis zijn teruggekeerd.

De politie is nu op zoek naar getuigen die verdachte mensen hebben gezien, waaronder een aantal mogelijk betrokken fietsers, rond de plaats delict. De ambtenaren wezen erop dat observaties op internet of sociale media ook kunnen helpen bij het onderzoek.

Leipzig, met zijn stadsdeel Connewitz, is een van de linkse extremistische bolwerken in Duitsland. Het aantal misdrijven dat in Saksen wordt toegewezen aan de linkse scène is het afgelopen jaar met 100 procent gestegen.

https://www.anonymousnews.ru/