Milaan: Twee crimigranten beroven een bewaker van zijn pistool in de trein

0
148

Zonder uitstel vielen ze een bewaker aan en beroofden hem van zijn dienstpistool. Allemaal terwijl ze aan boord van een trein reisden die het station Milan Porta Genova verliet in de richting van Mortara (Pavia). 

Ze werden gearresteerd door de staatspolitie in hun huizen in de provincies Milaan en Monza en Brianza na een zeer snel onderzoek waardoor hun identiteit kon worden achterhaald.

Het zijn twee jonge Salvadoranen van 23 en 26 jaar. De twee, illegaal en met precedenten voor diefstal en overvallen, werden opgespoord dankzij een onderzoek dat werd gecoördineerd door het Openbaar Ministerie van Pavia. Ze worden verantwoordelijk gehouden voor de zware overval in de nacht van 17 november jl. Aan boord van de regionale trein.

De treinoverval op een bewaker

Nadat ze de bewaker hadden aangevallen, grepen ze het wapen. Allemaal in de trein, bij Abbiategrasso (Milaan). Op basis van de elementen die naar voren kwamen uit de klacht die het slachtoffer onmiddellijk na de gebeurtenissen had ingediend, volgden rechercheurs het spoor van de twee die vanaf het begin werden beschreven als van Zuid-Amerikaanse afkomst. De eerste stap was een huiszoeking in Vigevano (Pavia).

Tijdens het onderzoek werd het aan boord van de regionale trein gestolen wapen gevonden en geconfisqueerd, een pistoolmodel Glock, kaliber 9 x 21, met het betreffende magazijn met daarin een kogel. De twee, die al gezocht werden door de agenten die bij het onderzoek betrokken waren, konden herleid worden tot Sesto San Giovanni (Milaan) en Desio (Monza en Brianza), waar ze met de hulp van de politie van de Mobiele Ploeg van het politiebureau van Monza werden gearresteerd.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


75 Zuid-Amerikaanse immigranten gearresteerd: ze sneden honden in stukken om drugs in te smokkelen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties