Meisje verkracht door immigrant: “Als je praat, zal ik je hoofd afhakken, ik vermoord je”

0
429

Midden in de nacht werd ze gewekt door de neef van haar vader. De man, een 32-jarige die toen erg dronken was, zou haar genadeloos verkrachten terwijl hij haar dreigde om niet te schreeuwen, omdat hij anders haar hoofd zou afhakken, zoals hij in het verleden met iemand had gedaan.

Op zaterdag 14 november vond de gruwelnacht van een 19-jarige plaats in het achterland van Milaan, maar het nieuws is nu pas door de autoriteiten verspreid.

Het meisje, van Salvadoraanse afkomst, had geen andere keuze dan verkracht te worden. De volgende dag, zondag, vond ze de moed om erover te praten met een vriendin die onmiddellijk alarm sloeg bij de politie, die de vermeende verkrachter onmiddellijk aanhield.

De uren voor de verkrachting, in het appartement waar het slachtoffer bij haar oom woont, suggereerde niets zo’n dramatisch einde voor het meisje. “Hij en de neef begonnen – volgens het verslag van de 19-jarige – vanaf 17.00 uur te drinken. Daarna aten we allemaal samen en ging ik rond 21.00 uur naar mijn kamer. Ze bleven drinken en naar muziek luisteren”

Rond 23.00 uur – gaat het verhaal van het slachtoffer verder – “kwam de neef van mijn vader mijn kamer binnen. Hij bedreigde me en vertelde me dat als ik zou schreeuwen, hij me zou vermoorden zoals hij een andere persoon in El Salvador heeft vermoord. Hij vertelde me ook dat hij deze persoon had vermoord door zijn hoofd af te hakken en het op een plek weg te gooien ver van het lichaam vandaan. Hij vertelde me dat als ik schreeuwde, hij hetzelfde met mij zou doen”.

De man daarentegen ontkent alles. Hij geeft inderdaad toe, maar legt uit dat het meisje hem het hof heeft gemaakt “Ik ben niet degene die seksuele avances maakt naar de dame, maar zij maakte ze naar mij”. Een theorie die volgens de onderzoekers echter niet waar is. De arrestatie is daar het bewijs van. Het onderzoek zal doorgaan om vast te stellen wat er werkelijk is gebeurd op zaterdagavond binnen de muren van de kamer van de 19-jarige.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


75 Zuid-Amerikaanse immigranten gearresteerd: ze sneden honden in stukken om drugs in te smokkelen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties