Italië: Bengaalse pizzabakker mishandelt en verkracht zijn ongehoorzame vrouw

0
156

Hij was ervan overtuigd dat zijn vrouw haar gezinsverplichtingen, die door de religie zijn vastgelegd, niet respecteerde en daarom zou hij haar herhaaldelijk slaan, met de dood bedreigen en haar tegen haar wil tot geslachtsgemeenschap dwingen.

Een 32-jarige pizzabakker, oorspronkelijk afkomstig uit Bangladesh, werd gearresteerd door de Carabinieri van Fontanelice (Bologna) op beschuldiging van mishandeling, seksueel geweld en verergerd persoonlijk letsel.

De man werd gearresteerd en in de gevangenis gesmeten na een bevel tot voorlopige hechtenis op verzoek van het Openbaar Ministerie van Bologna en ondertekend door officier van justitie Domenico Panza, naar aanleiding van het onderzoek dat ongeveer drie weken geleden door de Carabinieri van de stad Imola werd gestart.

De vrouw van de man, een landgenoot van begin twintig en moeder van twee kleine kinderen, had zich tot het leger gewend voor hulp en zei dat haar leven in gevaar was. Volgens haar verhaal was haar man ongeveer twee jaar geleden begonnen haar te mishandelen, toen ze in Italië aankwam waar hij al woonde.

Hij zou haar onderworpen hebben aan vernederingen, doodsbedreigingen, afranselingen, seksueel geweld en haar thuis hebben opgesloten gewijd aan het gebed, met alleen de mogelijkheid om uit te gaan om boodschappen te doen en zou haar elk sociaal contact verboden hebben, om te voorkomen dat ze in contact kwam met de Italiaanse gemeenschap.

Na de aanklacht van de vrouw had de Carabinieri onmiddellijk het protocol van de ‘Code Rood’ voor de bescherming van slachtoffers van huiselijk en gendergerelateerd geweld in werking gesteld.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Illegale Afrikaan verkracht 70-jarige Italiaanse vrouw

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties