Afrikanen bezetten Parijs

0
359

Midden in het centrum van Parijs zetten voornamelijk zwarte Afrikaanse migranten gisteren een tentenkamp op. In Parijs hebben de verantwoordelijken hun geduld verloren. De wetsovertreders werden verwijderd met behulp van de politie.

De migranten zetten hun kamp op de Place de la Republique in het midden van het stadscentrum van Parijs op uit protest tegen de ontruiming van een asielparasietenkamp vorige week in Parijs. Onderzoek heeft aangetoond dat, zoals zo vaak het geval is met dergelijke acties, het niet het initiatief van de buitenlanders zelf was. Ze zijn geïnstrueerd door globalistische NGO’s.

In dit geval is de groep “Utopia56 ” verantwoordelijk voor het opruien van de migranten. De NGO “wakkert de vlammen aan” tegen de rechtsstaat sinds 2016, toen ze werd opgericht om illegale immigranten uit het kamp van Calais te steunen.

Dit is niet het eerste kamp dat door deze en andere groepen op deze plek is gebouwd. In de zomer werd een gelijkaardige actie opgestart door Utopia56 , Comede en Artsen zonder Grenzen. In ieder geval kan worden aangetoond dat die laatste gefinancierd wordt door een van de drijvende krachten achter de massamigratie, de miljardair George Soros.

Maandagavond ging de politie het kamp ontruimen. Dit was niet zonder weerstand. “Bewoners” en activisten weigerden de plaats te verlaten. Ze moesten worden verjaagd met knuppels en traangas. In Parijs zouden tot 400.000 illegalen rondzwerven of in opvangcentra wonen.

En als je ze niet direct terugslaat naar Afrika helpt het niks, want vanavond staan ze er weer:


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Het is elke avond oorlog in tientallen Franse steden – 150 districten zijn al compleet verloren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties