Zoals nu pas bekend is geworden, vonden afgelopen dinsdag in Bad Dürkheim gruwelijke taferelen plaats: een hond die voor een supermarkt was aangelijnd, werd opzettelijk aangevallen met een mes.

De messenterreur die al enkele jaren in Duitsland woedt, lijkt nu ook steeds meer honden te treffen. Volgens de politie vond de dierenmishandeling plaats op dinsdag 17.11.2020 tussen 16.00 en 16.15 uur in Bad Dürkheim.

Sterke bloeding in de nek

Een vrouw had haar hond kort voor de Edeka-vestiging op de fruitmarkt in Bad Dürkheim aangelijnd. Bij haar terugkeer merkte ze dat haar hond zwaar bloedde vanuit de nek en werd er direct een dierenarts gebeld. Tijdens het onderzoek werd vastgesteld dat de hond volgens de politie kennelijk opzettelijk met een mes was verwond.

Op dit moment zijn er geen aanwijzingen voor de dader – er is een strafrechtelijke procedure gestart tegen onbekenden, onder andere wegens overtreding van de Dierenbeschermingswet. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie-inspectie van Bad Dürkheim op tel. 06322-9630 of pibadduerkheim@polizei.rlp.de.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


“Speciale evaluatie” van Duitse veiligheidsdienst geeft toe dat migranten massaal misdaden plegen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties