Friday, March 31, 2023
Home Artikelen De Britse politie plande een valse vlagaanval op een katholieke Londense winkel,...

De Britse politie plande een valse vlagaanval op een katholieke Londense winkel, opgericht door Roberto Fiore

0
165
Afbeelding ter illustratie

De Britse politie is ontmaskerd in een poging linkse activisten ertoe te brengen een brandaanval uit te voeren op een katholieke liefdadigheidswinkel in West-Londen. De winkel is opgericht door APT-voorzitter Roberto Fiore.

De Britse politie is ontmaskerd in een poging uiterst links te gebruiken om een ​​valse vlagaanval uit te voeren op een katholieke liefdadigheidswinkel in West-Londen, meldt Apfeurope.

Het was een politieagent die undercover werkte en er bij linkse activisten op aandrong de liefdadigheidswinkel met molotov-cocktails te bestoken. De agent is lid van de Britse politieke politie, de Special Branch, die dissidente groepen over het hele politieke spectrum infiltreert.

Het winkel is opgericht door Roberto Fiore, voorzitter van de nationalistische Alliance for Peace and Freedom (APT). APT werkt voor een Europa dat bestaat uit onafhankelijke natiestaten en wil de christelijke waarden beschermen en het gemeenschappelijk cultureel erfgoed beschermen.

De drie linkse activisten onderzochten de locatie, maar besloten uiteindelijk de brandstichting niet uit te voeren.

De informatie kwam deze week aan het licht tijdens een onderzoek van de Undercover Policing Inquiry (UCPI), die al meer dan 40 jaar onderzoek doet naar de methoden van twee geheime politie-eenheden.

Als de linkse activisten de oproep tot brandstichting hadden gevolgd, had dat ernstige gevolgen kunnen hebben. In hetzelfde gebouw als de liefdadigheidswinkel woonden meer dan een dozijn jonge verpleegsters die het risico liepen om te komen bij een brand.

Dave Smith, hoofd van de Blacklist Support Group, stelt dat de politieagent een zogenaamde “agent provocateur” was die werkte met de bedoeling opzettelijk activisten te verleiden.

Het bewijsmateriaal dat in het onderzoek is onderzocht, wijst op een politieagent die niet meer onder controle is of betrokken is bij zeer smerige zaken.

De politie werkte samen met een particulier bedrijf, de Consulting Association, die privégegevens van duizenden bouwvakkers opsloeg en die grote bouwbedrijven grote sommen geld in rekening gebracht voor toegang tot de privégegevens.

De onthulling laat ook zien hoe de politie extreem-linkse leden gebruikt om nationalistische en traditionalistische groepen lastig te vallen, evenals Antifa’s rol als onofficiële militie voor zowel liberale regimes als de mondiale elite.

Opmerking van Roberto Fiore:

Criminele activiteit is onmiskenbaar en bewezen. Wat niet duidelijk is, is waarom de Britse regering besloot een zeer ernstig misdrijf in haar eigen hoofdstad te plegen. Er moeten antwoorden worden gegeven om de redenen en de oorsprong van de instructies aan de terroristische agent uit te leggen. Dit was een valse-vlagoperatie om een ​​politieke tegenstander aan te vallen die op dat moment in Italië woonde. Ik onderzoek actief de mogelijkheid van juridische stappen om de waarheid over deze operatie naar boven te halen, die gemakkelijk het leven van veel onschuldige slachtoffers had kunnen nemen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Na groepsverkrachting door Pakistanen: Slachtoffer beschuldigd van racisme

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We lezen graag je reactie!x