Een 56-jarige man werd vermoord in zijn huis in Goussainville (Val-d’Oise). Hij werd woensdagavond dood aangetroffen. Twee verdachten zijn in hechtenis genomen.

De brandweerlieden en de politie werden rond 18.45 uur gealarmeerd. Een man was net dood aangetroffen in zijn huis in de rue Raymond Lapchin in Goussainville, meldt Actu17.

De hulpdiensten konden niets doen, het slachtoffer was bij aankomst al overleden. Het slachtoffer was gescalpeerd. De politie arresteerde de twee mannen, 42 en 52, die in het huis van de overledene waren. Ze werden in hechtenis genomen.

Dronken verdachten

Beide verdachten waren dronken toen ze werden gearresteerd. Met de Sri Lankaanse nationaliteit, net als het slachtoffer, spraken ze aanvankelijk in gebroken Frans. Volgens de eerste gegevens heeft de 56-jarige overledene de twee mannen gratis gehuisvest. Het verloop en de omstandigheden van deze moord moeten nog worden opgehelderd.

Een onderzoek werd geopend en toevertrouwd aan het politiebureau van Goussainville. De jongste van de twee verdachten is een bekende van de politie. Er moet een autopsie worden uitgevoerd om de exacte doodsoorzaken van het slachtoffer vast te stellen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Het is elke avond oorlog in tientallen Franse steden – 150 districten zijn al compleet verloren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties