Hoe werkt dat Australische model in de praktijk?

Australië was ooit een 100% blank land waar Groot-Brittannië blanken dumpte waar het van af wilde. Binnen enkele decennia zullen blanken een minderheid zijn in Australië.

De voorwaarden die Australië stelt maakt dat er voornamelijk Aziaten toegelaten worden. En dan met name Chinezen die op zoek zijn naar ‘kuch’ Ostraum, in het zuiden in dit geval, en grondstoffen en landbouwgrond, omdat China aan beiden een schreeuwend gebrek heeft.

Y-axisAustralië heeft het hoogste percentage immigranten in de wereld

Y-axis is een immigratie-adviesbureau en vandaar dat het een positief beeld schetst van immigratie.

Er zouden 195 soevereine naties in de wereld zijn, waarvan er 90 een bevolking van meer dan 10 miljoen en meer hebben. Van alle landen heeft Australië het hoogste percentage mensen die in het buitenland geboren zijn. Er zijn 24 miljoen Australiërs, en 28 procent van de totale bevolking is buiten Australië geboren. Bovendien heeft 40 procent van de Australiërs ten minste één ouder die niet geboren is in Australië.

Australië heeft de eer om het meest accommoderende land ter wereld te zijn. Op de tweede plaats komt Canada, aangezien 22 procent van de inwoners van dat land in het buitenland geboren is. 

Volgens ‘The Australian’ betreden migranten het Land Down Under voornamelijk via Sydney en Melbourne. Net als New York ondersteunen Melbourne en Sydney ook talen, scholen, winkels, enz. van de meeste grote gemeenschappen, waardoor ze zich daar thuis voelen. Terwijl de Italianen de voorkeur gaven aan Melbourne in de jaren 1960, kozen de Grieken voor Sydney om zich in te vestigen (Sydney is de tweede Griekse stad ter wereld). Aan de andere kant, maakten de verarmde Ieren North Melbourne een eeuw eerder hun thuisbasis, de Vietnamezen vonden de weg naar Cabramatta, een wijk in Sydney, en Lakemba in Sydney is de thuisbasis van een groot aantal Arabisch sprekende mensen.

Australië wordt opgekocht door China

Van boerderijen en kolenmijnen tot luchthavens en watervoorziening: Hoe China miljoenen hectaren land, vitale infrastructuur en bedrijven opslokt – als onderdeel van zijn ‘verontrustende’ plan om meer invloed en controle uit te oefenen op Australië, bericht The Daily Mail in 2019.

China koopt Australische grond, infrastructuur en bedrijven op in een alarmerend tempo, omdat het probeert macht en invloed buiten China te verkrijgen.

De communistische natie van 1,4 miljard mensen bezit een luchthaven in West-Australië, negen miljoen hectare Australisch land, verschillende Aussie-kolenmijnen en windmolenparken en zelfs de haven van Darwin, een belangrijke strategische troef.

In 1993 betaalde China’s grootste luchtvaartmaatschappij, China Southern Airlines, de West-Australische regering $1 om de luchthaven van Merredin voor 100 jaar te leasen voor de opleiding van haar piloten.

De plattelandsluchthaven, 260 km ten oosten van Perth, had slechts twee grindvliegvelden, maar na Chinese investeringen is het nu een multi-miljoen-dollar all-weather vliegveld.

Deskundigen hebben echter hun bezorgdheid geuit over het feit dat een buitenlandse overheid het luchtruim in Australië kan controleren.

China is ook de grootste buitenlandse eigenaar van Australisch water en heeft soft power Down Under geprojecteerd door het planten van door de communistische partij goedgekeurde Mandarijnse docenten op scholen en universiteiten.

Wacht. Wat? Klagen wij niet ontzettend hard als Turkije of Saoedie-Barbarije hier invloed uitoefenen via mosketen en scholen?

In 2012 wond de toenmalige premier Julia Gillard er geen doekjes om.

CNN:

Elk Australisch kind zou Mandarijn moeten leren….

Gillard: Australië moet de ‘Aziatische Eeuw’ omarmen.

Elk Australisch kind zou Mandarijn, Hindi of een andere regionale taal moeten leren, aangezien de toekomst van de natie gebonden is aan de opkomst van de “Aziatische Eeuw”, zei Julia Gillard in een beleidstoespraak.

“Wat deze eeuw verder ook brengt, het zal de terugkeer van Azië naar het wereldwijde leiderschap, de opkomst van Azië, met zich meebrengen. Dit is niet alleen niet te stuiten, het maakt tempo,” zei Gillard in een langverwacht beleidswitboek getiteld, ,,Australië in de Aziatische Eeuw”.

Belangrijkste van de doelstellingen is dat elk kind een Aziatische taal leert, in het bijzonder Mandarijn, Japans, Indonesisch of Hindi, en dat ze de school verlaten na bestudering van de Aziatische cultuur.

Aantal permanente kolonisten die sinds 1991 in Australië aankomen vanuit het vasteland van China.

In 1901 voerde Australië een ‘Whites Only’ immigratiemodel in. Dat is geleidelijk verschoven tot in 1989 (Tiananmen protesten) de toenmalige Australische premier Bob Hawke studenten van het Chinese vasteland toestond zich permanent in Australië te vestigen. Sindsdien zijn er steeds meer immigranten van het Chinese vasteland en Taiwan naar Australië gekomen.

Zelfs de extreem-linkse Guardian zegt:

In de Guardian-analyse van migratiegegevens uit het begin van Howards premierschap in 1996 komen enkele belangrijke trends naar voren:

– Een enorme toename van de jaarlijkse permanente migratie-inname van Australië – van 85.000 in 1996 tot 208.000 vorig jaar.

– De opkomst van India en China als verreweg de grootste bronnen van migranten.

– De opkomst van migratie, in plaats van de natuurlijke toename (d.w.z. geboorten) als belangrijkste drijvende kracht achter de toename van de bevolking.

Het Australische model is rampzalig

Uit de resultaten van de Australische volkstelling van 2011 blijkt dat, voor het eerst in de geschiedenis van dat land, de meerderheid van de migranten nu uit Azië aankomt in plaats van Europa. Indiërs en Chinezen zijn de snelst groeiende delen van de Australische bevolking geworden. Tussen 2006 en 2011 is het aantal vaste inwoners van Australië dat in India is geboren met 100 procent toegenomen, het aantal in China geborenen is met 54 procent toegenomen, terwijl het aantal geborenen in de Filippijnen met 42 procent is toegenomen. Deze verrassende cijfers omvatten niet eens de in Australië geborenen van Indiase of Chinese ouders. De telling onthulde ook dat andere niet-blanke immigrantengroepen, waaronder verschillende Afrikaanse groepen, zich ook snel uitbreiden. Dit alles is treurig nieuws voor de blanke Australiërs.

Het aantal in China geboren ‘Australiërs’ is binnen 5 jaar groter dan de Engels sprekende bevolking

Sprekend met Sky News zei de Australische Adam Creighton dat de afgelopen vijf jaar het aantal mensen dat uit China verhuisde met 50 procent is gestegen, terwijl het aantal Indiase migranten is gestegen met 56 procent.

De heer Creighton zei dat als we aannemen dat de groei de komende vijf jaar in hetzelfde tempo doorgaat, “de in China geboren bevolking voor het eerst de Engels sprekende geboren bevolking zou kunnen overtreffen”.

In de afgelopen vijf jaar bedroeg het groeipercentage voor de in India geboren bevolking ongeveer 56 procent – ongeveer negen keer sneller dan de totale bevolking.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Het computersysteem dat stemmen van Trump aan Biden toewijst wordt gebruikt in 30 staten en de onderdelen komen uit China

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties