Hongaarse minister van Justitie: De EU overtreedt zijn eigen regels en chanteert ons

0
141
Judit Varga facebook

Groot-Brittannië mag dan uit de EU zijn, de globalistische agitator die in BBC’s Hardtalk de Hongaarse minister van Justitie, Judit Varga, interviewt gedraagt zich alsof hij nog in dienst is van de communistische dictatuur.

Het is mooi om te zien hoe ze volledig onaangedaan simpel zijn valse beschuldigingen lachend weerlegt.

We zullen nooit toegeven aan ideologische chantage, zegt ze.

In een reactie op haar Facebookpagina uitte Judit Varga haar spijt dat “ze in misschien wel Europa’s bekendste en meest bekeken politieke programma slechts 24 minuten de tijd had om op de beschuldigingen te reageren”.

Tegelijkertijd, voegde zij eraan toe, was zij blij dat “door het interview voor veel van onze Europese vrienden duidelijk werd dat het Brusselse verhaal over de vernietiging van de rechtsstaat vals en onwaar was”.

“Zoals snel werd onthuld in dit interview, explodeert de gecoördineerde desinformatiecampagne tegen ons land in de westerse pers gemakkelijk wanneer men reageert op beschuldiging met juridische argumenten en feiten”, schrijft ze op facebook.

“Hoe hard ze ook schreeuwen, hoe vaak ze ook herhalen dat Hongarije en Polen de historische overeenkomst hebben geblokkeerd, de realiteit is dat het de morele verantwoordelijkheid is van degenen die, de EU-verdragen omzeilend, de regels willen herschrijven”.

Laat het iedereen duidelijk zijn, Hongarije kan niet gechanteerd worden.

Zodra we terugkeren naar de eerder unaniem aanvaarde overeenkomst of een tekst zonder ideologische chantage en overeenkomende EU-contracten weer op de onderhandelingstafel liggen, zal Hongarije het als eerste accepteren.

Tot die tijd zal de regering haar uiterste best doen om de stem van Hongarije en het Hongaarse volk in heel Europa steeds luider te laten klinken, schreef de minister van Justitie.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Hongarije en Polen spreken veto uit tegen begroting EU-dictatuur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in