Trump’s advocaat: we hebben het algoritme geïdentificeerd dat wordt gebruikt om de verkiezingen te stelen

0
372

In een interview met Fox News een paar dagen geleden zei Donald Trump’s advocaat Sidney Powell dat ze erin geslaagd waren het specifieke algoritme wiskundig te identificeren dat onder meer in het stemsysteem Dominion extra stemmen aan Joe Biden gaf.

Nadat Joe Biden in verschillende media tot winnaar was uitgeroepen, is Trump opgestaan ​​en heeft gezegd dat hij de echte winnaar is als alleen de wettige stemmen worden geteld, dat wil zeggen de stemmen waar Republikeinse verkiezingswaarnemers toegang toe hebben gekregen en de stemmen die op tijd zijn binnengekomen. Trump heeft ook beloofd binnenkort zijn bewijs te presenteren voor wat wordt beschouwd als grootschalige verkiezingsfraude in verschillende staten.

In het interview zei Powell, een voormalige federale aanklager, dat zij zich voorbereidde om de verkiezingsresultaten in verschillende staten op zijn kop te zetten.

“We hebben zoveel bewijs dat het voelt alsof het door een brandslang komt,” zei Powell.

Het systeem moet erg kwetsbaar zijn met verschillende manieren om toegang tot de software te krijgen en deze te manipuleren, en je moet wiskundig het exacte algoritme hebben geïdentificeerd dat wordt gebruikt om Biden extra stemmen te geven.

Volgens een andere advocaat van Trump, voormalig burgemeester van New York Rudy Guiliani, zijn er al zoveel illegale stembiljetten gevonden dat verschillende staten teruggaan naar Trump.

https://www.youtube.com/watch?v=AvYUfa12mHg


Lees hier alles over de verkiezingen in de VS.


Het computersysteem dat stemmen van Trump aan Biden toewijst wordt gebruikt in 30 staten en de onderdelen komen uit China

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties