Afgelopen vrijdag verwelkomde het Waikiki Hotel in Playa del Inglés enkele tientallen nieuwe “gasten”, namelijk illegale migranten die in de afgelopen dagen in boten op Gran Canaria zijn geland, nadat ze eerder de nachten hadden doorgebracht op het toch al hopeloos drukke Arguineguín-dok.

In plaats van dat de illegalen terug naar hun land van herkomst worden gebracht, wordt de illegalen een gratis vakantie aangeboden. Niet in eenvoudige pensioenen of hotels. Nee, ze krijgen 4-sterren hotels, die toch leegstaan omdat er geen toerist meer durft te komen. De migranten die uit Afrika komen zijn uitsluitend sterke jonge mannen.

Deze vorm van onderdak voor vluchtelingen is in Italië al gebruikelijk. Daar mogen 85.000 illegalen in luxe hotels verblijven. Dit kost de belastingbetaler ongeveer 100 miljoen euro per maand. Of ongeveer 1,2 miljard euro per jaar. En ook in Groot-Brittannië puilen de hotels uit met immigratiejihadisten.

De Spaanse minister van Binnenlandse Zaken Fernando Grande-Marlaska heeft vandaag verklaard dat de illegale migranten die in het dok van de haven van Arguineguín verblijven, zullen worden overgebracht naar vrijstaande hotelcomplexen. Hij riep de Canarische Eilanden op om geen nieuw Lesbos te worden, ondanks de toename van het aantal aankomsten van boten dit jaar mogen de illegale migranten niet langer dan 72 uur in het dok van Arguineguín op Gran Canaria blijven.

“De Canarische Eilanden zijn al “bezet” door Marokkanen en Mauritaniërs. Op de oostelijke eilanden Fuerteventura en Lanzarote is het aantal Moren al hoger dan het aantal inwoners. Het is een Marokkaanse strategie die geleidelijk aan vruchten afwerpt: de “vreedzame” bezetting van gebieden door middel van immigratie. Deze “vreedzame verovering” neemt de vorm aan van de dagelijkse aankomst van talrijke schepen met gemiddeld 400 tot 600 Moren aan boord. Mijn zus vertelt me dat de situatie in het hele zuiden van Tenerife elke dag zorgwekkender wordt: duizenden Moren liggen op de loer in de straten; er zijn gebieden die volledig door hen worden gecontroleerd en waar zij hun “territoriale rechten” opeisen. Veel inwoners van de Canarische Eilanden beginnen echt bang te worden. Ze zeggen dat er geen politieke, politiële of gerechtelijke instanties zijn om de ontstane situatie aan te pakken. En ik geloof dat niemand echt iets wil doen.”


Invasierecord: 2.200 illegale immigranten op de Canarische Eilanden in het weekend

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties