De integratie van de Noord-Afrikanen vordert snel in Frankrijk: zij tonen nu al openlijk hun macht met bijlen, Kalashnikovs en handvuurwapens.

Zoals het Franse weekblad du Dimanche meldt, heeft het Directoraat-generaal Binnenlandse Veiligheid (DGSI) nu 150 districten in kaart gebracht die al in handen zijn van of onder controle staan van de islamieten: een als geheim geclassificeerd document, dat, met uitzondering van het ministerie van Binnenlandse Zaken, niet eens aan de andere betrokken ministers is bekendgemaakt.

Naast de banlieues van Parijs, Lyon en Marseille, die al lang in islamitische handen zijn, zijn er verschillende steden in het noorden, zoals Maubeuge, waar de Unie van Franse Moslim Democraten (UDMF) bij de laatste verkiezingen 40% haalde.

Toename moskeeën 1985 – 20015

Een kleine greep uit de gebeurtenissen van afgelopen weekend

Die 150 districten is zwaar onderschat. Er wordt al zeker 15 jaar gesproken over zeker 572 ‘gevoelige zones’. En het onwaarschijnlijke is dat dat cijfer al 15 jaar niet verandert. Dat kan natuurlijk niet. De Fransen worden net als de Nederlanders voorgelogen.

De realiteit op de grond laat zien wat er wel aan de hand is, en die wordt ons door de Nederlandse media nooit meegedeeld. Dissident sloeg 6 willekeurige Franse kranten open om een beeld te krijgen:

In bepaalde wijken van de Ain ontstond opnieuw stedelijk geweld in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 november. In Saint-Maurice-de-Beynost werden twee voertuigen in brand gestoken. Bij Saint-Genis-Pouilly, in het Pays-de-Gex, werden met opzet drie afvalcontainers verbrand en werd een voertuig in brand aangetroffen. Bovendien werden de gendarmes bij hun aankomst ter plaatse begroet door stenen te gooien.

In Rennes wordt de politie gestenigd door 20 ‘jongeren’ als ze in willen grijpen na een mesaanval. Politieversterkingen werden toen opgeroepen. Maar de scène herhaalde zich toen de jongeren hun toevlucht zochten in nabijgelegen gebouwen met projectielen die uit de ramen werden gegooid.

In Macon werden brandweerlieden in een hinderlaag gelokt. Rond 22.00 uur vond een eerste brand in de vuilnisbakken plaats in de wijk Saugeraies, gevolgd door een autobrand en andere branden in vuilnisbakken. Toen de brandweerlieden kwamen om in te grijpen, kregen ze een gewelddadige ontvangst van mensen uit de buurt die hen in een hinderlaag lokten. De politie kwam om hen te steunen en werd door dezelfde personen gestenigd.

Een derde nacht van stedelijk geweld in Soissons resulteerde in de arrestatie van drie personen. Plus een vierde aan het eind van de nacht.

Chanteloup-les-Vignes en La Celle-Saint-Cloud waren zaterdag het toneel van stedelijk geweld. Om 19.20 uur, werden politieagenten van de anti-misdaadbrigade (BAC) op een bewakingspatrouille in de stad Noah het doelwit van een molotovcocktail en ongeveer dertig verschillende projectielen.

Politie en brandweer gestenigd in Clermont-Ferrand. Zeer spannende avond, zaterdag 14 november, in de wijk Clermont van de Croix de Neyrat. Brandweerlieden en politie werden aangevallen door verschillende personen. Twee mensen zitten in politiehechtenis en er is een onderzoek geopend.


Voormalig opperbevelhebber Frans leger: Burgeroorlog is onvermijdelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in