Appartementen voor “vluchtelingen” in Berlijn: ingerichte keuken, vloerverwarming, speeltuin, kinderdagverblijf – kosten 27 miljoen euro

0
288
Afbeelding ter illustratie

Twee zes verdiepingen tellende appartementsgebouwen aan de Murtzaner Ring in Marzahn zijn gebouwd voor 27 miljoen euro en bieden plaats aan 431 zogenaamde vluchtelingen.

Terwijl de bouw van sociale woningen voor Duitsers in Berlijn hapert, is de Berlijnse Senaat gul als het gaat om het verspillen van belastinggeld om in een mum van tijd nieuwe, kwalitatief hoogstaande woningen voor “vluchtelingen” te bouwen.

Deze twee appartementsgebouwen zijn natuurlijk veel comfortabeler dan de vorige container-accommodatie. De nieuwe appartementen bieden een volledig uitgeruste keuken, vloerverwarming, betegelde badkamers met douche en toilet, bedden, tafel, stoelen, kluisjes en gordijnen. Speciaal voor de kleine boefjes van de “vluchtelingenfamilies” werd een speeltuin gebouwd, evenals een openbaar dagverblijf voor kinderen, dat ook beschikbaar zal zijn voor kinderen uit de buurt.


Migranten achter de helft van alle verkrachtingen in Berlijn

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties