In de nasleep van de recente terroristische aanslagen in Frankrijk en Oostenrijk heeft de Franse president Emmanuel Macron onlangs opgeroepen tot wijziging van het Schengen-akkoord. Hij krijgt nu steun van de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

Zowel Macron als Merkel zijn sterke voorstanders van zowel grootschalige immigratie als multiculturalisme en hebben er ook voor gezorgd dat dit volkomen geëscaleerd is. Maar nu doen ze net alsof ze tot inkeer gekomen zijn.

Onlangs was het Emmanuel Macron die verklaarde dat terroristische aanslagen deel uitmaken van een nieuwe “Europese realiteit” en opriep tot grote veranderingen in de EU-grensbeveiliging.

Macron zal naar verwachting in december een voorstel indienen en hoopt op steun van Duitsland, Oostenrijk en Nederland. We kunnen ons alleen maar afvragen hoe ze de uitroeiingsoorlog die ze tegen blanke Europeanen aan het voeren zijn nu weer zullen camoufleren.

In 5 jaar landden 659.000 asielcriminelen in Italië

De Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Luigi Di Maio heeft er deze week ook op aangedrongen dat Europa zijn verdediging tegen het terrorisme versterkt en heeft opnieuw de noodzaak van een herziening van de EU-immigratiewetten benadrukt, bericht Reuters.

Normaalgesproken bedoelt Italië daarmee dat het zijn grenzen niet verdedigt en dat andere Europese landen dan hun jihadisten op moeten vangen. Zoals we zien nu Tunesië Lampedusa heeft veroverd met door hen gestuurde negerlegers is Italië absoluut níet van plan de Europese buitengrens te bewaken.

Volgens Il Giornale zou Macron zo geïrriteerd zijn dat de koppensneller van Nice ongehinderd vanuit Italië kwam dat dat de reden was dat de premier van Italië niet uitgenodigd was voor de videoconferentie. In 5 jaar tijd, van 2014 tot 2019, landden 659 duizend asieljihadisten in het land meldt de krant in een ander artikel.

Hervorming

Tijdens een videoconferentie met onder meer Angela Merkel riep Macron op tot een “diepgaande hervorming” van de buitengrenzen van de Unie.

“Alle zwakheden aan de buitengrenzen of in een lidstaat vormen een veiligheidsrisico voor alle leden”, zei hij.

Macron werd gesteund door Angela Merkel, die zei dat het belangrijk was om te weten wie het Schengengebied binnenkomen en verlaten. Ze noemde ook een inreis- / uitreissysteem voor Schengen dat in 2022 van kracht zal zijn.


Voormalig opperbevelhebber Frans leger: Burgeroorlog is onvermijdelijk

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Koddebeier
Koddebeier
2 jaren geleden

De twee veroorzakers van alle ellende, doen nu net of zij onschuldig zijn, wat een ratten deze landverraders !!