Asieljihadisten op Samos steken wéér een vluchtelingenkamp in de fik

0
239

En ze zullen het blijven doen zolang ze in plaats van snoeihard gestraft, beloond worden met een reis naar het Europese vasteland waar ze een huis en uitkering krijgen en vrijelijk blonde vrouwen mogen verkrachten.

Normale landen schieten indringers aan de grens voor hun flikker, of gooien kokende olie over ze heen vanaf de stadsmuur, maar collaborateurs in het Westen openen de poorten voor deze misdadigers, dieven, moordenaars en verkrachters.

In een vluchtelingenkamp op het oostelijke Griekse eiland Samos brak deze ochtend een brand uit meldt Ekathimerini.

De brandweer zei dat het vuur bestreden werd door 18 brandweerlieden die negen voertuigen gebruikten. Er was geen directe informatie over het aantal vernietigde tenten, volgens de Griekse krant, maar een criminele NGO meldt dat ongeveer 150 tenten / containers en 700 mensen zijn getroffen.

Veel van de tenten staan dicht op elkaar in het kamp dat overvol is omdat de asielpyromanen niet teruggebracht worden naar de islamitische staat Turkije zoals Mark Rutte loog dat hij had afgesproken met de bloeddorstige sultan aan de Bosporus.

De Griekse krant zegt dat niet duidelijk is hoe het vuur is ontstaan, maar iedereen weet dat de invasiejihadisten elke keer hun door ons betaalde opvangkampen in de as leggen om op die manier toegang tot West-Europa af te dwingen.

De enige manier om ze te stoppen is door ze geen nieuwe tenten te geven en ze in de modder te laten slapen en er een tientallen meters hoge prikkeldraad omheining omheen te zetten en ze er alleen uit te laten als ze bereid zijn op de boot terug te stappen.


LEES OOK:

Asielpyromanen branden hun kamp in Samos plat

Geen einde aan brandstichting in Griekse migrantenkampen – Asielparasieten hopen asiel af te dwingen

Griekenland helemaal klaar met de Duitsers – Ze moedigen asielpyromanen aan nog meer branden te stichten door ze te belonen met opvang

Duitse krant riep op tot brandstichting asieleiserskamp Lesbos – NGO-Antifa activisten staken vuur aan

3.000 is niet genoeg: de Duitse Groenen willen meer Moria-migranten

Immigratiewaanzin bij de SPD: heel Moria moet naar Duitsland worden gebracht

Griekse politie ontmantelt mensensmokkelnetwerk van Duitse NGO’s

NGO-leden worden vervolgd voor het faciliteren van mensenhandel naar Griekenland

Asielcriminelen plunderen Samos na aardbeving

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties