Tijdens de presidentiële campagne van Donald Trump zullen massabijeenkomsten worden gehouden in de staten waar tijdens de verkiezingen meldingen zijn ontvangen van grootschalige verkiezingsfraude. 

De president is van plan om de bijeenkomsten in belangrijke staten te houden naast de lancering van hertellingsteams. Belangrijke staten zijn onder meer Georgië, Arizona en Pennsylvania, waar de marges voor Biden klein zijn.

Tijdens de bijeenkomsten zal het team van de president informatie over rechtszaken aan het publiek presenteren en bewijzen van verkiezingsfraude laten zien, inclusief overlijdensberichten van overleden personen die naar verluidt hebben gestemd. Vermeend bewijs van fraude omvat Republikeinse waarnemers die worden uitgesloten van telfaciliteiten, massale toename van het aantal stemmen ten gunste van Biden, kisten die in het holst van de nacht bij de telcentra aankomen, USPS-corruptie, overleden personen die op Biden stemmen, en de doelbewuste vertraging van de tellingen.

Op Fox News vertelt de Republikeinse senator Lindsey Graham hoe honderden vermoedelijke gevallen van overleden mensen die naar de stembus gingen, werden ontdekt en ten minste zes bevestigde dergelijke gevallen.

“Als de Republikeinen het Amerikaanse kiesstelsel niet uitdagen en veranderen, zullen we nooit meer een Republikeinse president zien. Donald Trump moet zijn nederlaag niet toegeven”, stelt hij.


De procureur-generaal van de VS keurt een onderzoek naar mogelijke verkiezingsfraude goed

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties