Voormalig plaatsvervangend nationale veiligheidsadviseur van Obama, Ben Rhodes, gaf maandag toe dat Joe Biden al met buitenlandse leiders spreekt alsof hij de volgende president is, een zet die volgens sommigen een schending is van de Logan Act, dezelfde wet waaronder de voormalige nationale veiligheid adviseur van president Trump, generaal Mike Flynn, werd vervolgd.

Rhodes maakte de opmerkingen tijdens een MSNBC-interview waarin hij Trump bekritiseerde voor het betwisten van de verkiezingen, melden Breitbart en Summit News:

“We gaan al het spektakel houden van de verkozen president die zijn adviesraad aankondigt. Hij gaat ministers aankondigen. Het politieke zwaartepunt in dit land en de wereld verschuift naar Joe Biden. Buitenlandse leiders hebben al telefoontjes met Joe Biden en praten over de agenda die ze op 20 januari zullen nastreven”, zei Rhodes.

Dit is exact hetzelfde scenario waarin Obama-adviseurs generaal Flynn ervan beschuldigden voorafgaand aan de inauguratie van Trump aanwezig te zijn, toen de voormalige nationale veiligheidsadviseur naar verluidt communiceerde met buitenlandse functionarissen, waaronder de toenmalige Russische ambassadeur Sergey Kislyak.

Flynn werd gedwongen af ​​te treden nadat zijn gesprek aan de kaak was gesteld door de FBI, die in opdracht van de regering-Obama de communicatie van de Trump-campagne illegaal afluisterde.

Bovendien suggereerden aantekeningen van voormalig FBI Special Agent Peter Strzok, die later openbaar werden gemaakt door het Ministerie van Justitie, dat het Joe Biden zelf was die voorstelde om de Logan Act tegen Flynn te gebruiken, hoewel de claim werd ontkend door voormalig FBI-hoofd James Comey.

Als Biden inderdaad off-the-record spreekt met buitenlandse leiders, draagt ​​dat bij aan de beschuldigingen die voortvloeien uit de Hunter Biden-laptop, die naar verluidt bewijst dat Joe Biden betrokken was bij onbetrouwbare buitenlandse zakelijke deals met Chinese en Russische overheidsagenten.

En deze keuze is ook dramatisch:


Documenten onthullen hoe de Biden-misdaadfamilie militaire geheimen aan het Chinese leger verkocht

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties