Marion Maréchal-Le Pen heeft een oproep voor Macron

0
249

Macron werpt zich nu in ene op als bestrijder van het zogenaamde ‘islamisme’, maar dat is hij natuurlijk niet.

Macron is samen met Merkel de grote EU-fanaticus. De illegale EU waar we tegen gestemd hebben en die ons toch ingelijfd heeft omdat onze politici verraders zijn, en de dictatuur die oorlog tegen de Europeanen voert door onze eeuwenoude vijanden in te voeren en ons verbiedt ons daar tegen te verweren of uit te spreken.

Marion Maréchal-Le Pen heeft een boodschap voor deze verrader:

Ze zegt dat president Macron “onze handen moet losmaken, ons moet bevrijden van de verstikkende uitspraken van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens die elke actie tegen de verspreiding van islamitisch extremisme tegenhouden. Wij zijn geketend door het immigratie- en asielbeleid van de EU, dat ons verhindert moslimterroristen uit te zetten en ons dwingt massale en niet-geassimileerde moslimimmigratie te aanvaarden, waardoor die hun parallelle samenlevingen in rekruteringsgronden voor terroristen veranderen”.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties