Berlijnse asielwaanzin: steeds meer nieuwe accommodaties, nauwelijks deportaties

0
213

In Duitsland’s grootste shithole, Berlijn, verrijzen steeds meer asielzoekerswoningen – ook al zijn er steeds minder asielzoekers? Zelfs vertegenwoordigers van de federale politie vermoeden al lang dat dit een leugen zou kunnen zijn en dat de instroom onverminderd doorgaat. Maar in Berlijn bewijst de politiek zelf dat de hausse aanhoudt.

Want als er meer en meer van de “MUF’s” (“Modular Housing for Refugees”) worden gecreëerd, hoewel de hausse officieel afneemt: Dan weten de verantwoordelijken meestal meer. Maar eerst dient de bouwwoede om degenen die het land eigenlijk zouden moeten verlaten, maar die de linksen niet willen uitzetten, op te vangen. “B.Z.” columnist Gunnar Schupelius vat het in een notendop samen: “Dit heeft niets meer te maken met het asielrecht, het is een absurd beleid ten koste van het grote publiek.”

Het is duidelijk dat Rood-Groen de groep afgewezen asielzoekers die verplicht zijn het land te verlaten als permanente bewoners en in nog grotere mate dan voorheen wil blijven behandelen – en hen uit voorzorg een plaats om te wonen wil bieden, bericht Jouwatch.

Waarschijnlijk denkt niemand meer aan de uitvoering van vonnissen door de politie; de betrokkenen worden steeds minder aangespoord om het land te verlaten: Het aantal deportaties en gedwongen vrijwillige vertrekken is sinds 2016 met 60 procent gedaald. “De Senaat”, schrijft Schupelius, “behandelt afgewezen asielzoekers praktisch op dezelfde manier als erkende asielzoekers. Dit heeft niets meer te maken met het asielrecht of het Vluchtelingenverdrag van Genève. Dit is een absurd beleid ten koste van het grote publiek.”


Duitsland: Bejaard echtpaar moet appartement verlaten voor “vluchtelingen”

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties