Computerfoutje kuch – Duizenden Trump-stemmen werden als Biden-stemmen geteld in Michigan

0
812

Een medewerker van de staat Michigan ontdekte een computerstoring die ertoe leidde dat stemmen die bedoeld waren voor president Donald Trump terecht kwamen bij Joe Biden, wat resulteerde in 6000 stemmen die ten onrechte werden toegewezen aan Biden. Bovendien gebruiken 47 provincies in Michigan dezelfde software.

Tijdens een persconferentie zei Laura Cox, voorzitter van de Republikeinse Partij van Michigan, “In Antrim County werden de stembiljetten geteld voor Democraten die bedoeld waren voor Republikeinen, wat leidde tot een omslag van 6000 stemmen tegen onze kandidaten. De districtsklerk kwam naar voren en zei dat de software een storing had en een verkeerde berekening van de stemming veroorzaakte.”

Sindsdien is ontdekt dat dezelfde software wordt gebruikt in 47 provincies in Michigan, waar Joe Biden een verbluffende comeback maakte, bijna uitsluitend afhankelijk van stemmen per post die dagen na de verkiezingen werden gemeld.

“Sindsdien hebben we ontdekt dat 47 provincies dezelfde software in dezelfde capaciteit gebruiken. Antrim County moest alle stembiljetten met de hand tellen, en deze provincies die deze software gebruikten moeten hun resultaten nauwkeurig onderzoeken op vergelijkbare verschillen. De inwoners van Michigan verdienen een transparant en open proces.”

 

Twitter-gebruikers merkten op dat hoewel 6.000 stemmen in een staat ter grootte van Michigan onbeduidend mag lijken, het totale aantal kiezers in Antrim County slechts ongeveer 18.000 is, wat betekent dat een derde van de stemmen die in de provincie zijn uitgebracht ten onrechte in de tabel zijn opgenomen als Biden- en Democratische-stemmen.

“Antrim County heeft ruwweg 18.000 kiezers. 6k daarvan waren in eerste instantie in de fout? 33% scheef? Vermenigvuldigd met 47 andere districten? Goeie God.

https://twitter.com/IcyMitchell/status/1324794370764075008

De grootste stad in Michigan is neger-hellhole Detroit waar anti-democratische Democraten het bureau waar stemmen geteld werden afschermden zodat onafhankelijke waarnemers niet konden zien wat ze daarbinnen uitspookten, zoals Dissident eerder meldde.

Update:

Michigan gaat morgenochtend het verkiezingsproces herzien:


Donald Trump junior roept op tot TOTALE OORLOG over verkiezingsfraude

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties