Tucker Carlson: De Democraten willen totale controle en dat is het einde van de Verenigde Staten

0
81

Tucker Carlson merkte woensdagavond op dat als de Democraten, communisten is een betere naam, naast het Witte Huis ook de Senaat gewonnen zouden hebben dat dat ‘het einde van de Verenigde Staten’ zou zijn zoals we dat kennen.

Carlson benadrukte dat de voorstellen van de Democraten hen in staat zouden hebben gesteld om het regeringssysteem fundamenteel te veranderen en “totale controle over alles” te hebben. Communisten dus en geen democraten, hetzelfde wat we de EU zien doen, en in China een feit is.

Carlson is misschien wat voorbarig, want het kan feitelijk nog steeds alle kanten uit met de uitslagen. Er is zoveel bewijs van fraude van de kant van de Democraten – er is veel meer bewijs van kiezersfraude dan er ooit was voor een Russische samenzwering – dat het waarschijnlijk lijkt dat er nog vele rechtszaken opgestart zullen worden door de Republikeinen. Bij de verkiezingen van 2000 tussen Bush en Gore duurde het tot 12 december voor de uitslag in Florida vastgesteld werd.

Het doet echter niets af aan hoe eng de plannen van de Democraten zijn. Zeker als je beseft dat ze vanaf 2024 door de demografische veranderingen permanent de macht zullen hebben. Dan zullen een aantal staten die nu nog swingstates zijn permanent blauw (Dems) kleuren.

Ook interessant is deze tweet van 4 november waar Tucker aangehaald wordt waarin zijn gast beweert dat de Democraten een kleurenrevolutie aan het organiseren zijn (iets langer fragment staat op YouTube op 15 september).

Een staatsgreep dus. En toevallig werden die kleurenrevoluties vaak door Soros gefinancierd, en zit hij ook (deels) achter BLM en Antifa.

En op 4 september schreef The American Mind al over de geplande staatsgreep in ‘The Coming Coup’. Dat is interessant voor als je de achtergronden wilt weten van wat we nu zien afspelen, maar voert te ver voor hier om te vertalen.


Enorme verkiezingsfraude in de VS?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in