De islamitische mars: “We willen allemaal naar Italië”

0
104

“We willen allemaal naar Italië”, met de Democratische Partij in de regering is het land een populaire bestemming voor illegale immigranten:

 

We hebben het over duizenden islamitische illegale immigranten die al jaren naar Italië marcheren. En die Italië binnenkomen. Gewapend.

Meer dan 20 duizend verzamelen zich op de Bosnisch-Kroatische grens om te proberen Italië en de rest van West-Europa binnen te komen en zich vervolgens te verspreiden.

Duizenden wachten erop om van de Griekse eilanden naar het vasteland van Griekenland te worden overgebracht en vervolgens te vertrekken.

En zoals de grootste Oostenrijkse krant, Kronen Zeitung, maanden geleden meldde, onder verwijzing naar gegevens en informatie van de Oostenrijkse regering, zijn ze gewapend. Een jaar geleden werden ze geschat op twintigduizend, nu zijn dat er minstens 25 duizend. En velen zijn de grens al gepasseerd.

Illegalen die zich als een vijandig leger verzamelen aan de EU-grenzen van Bosnië.

Volgens een rapport van vorig jaar is 95 procent van de illegale immigranten die zich daar verzamelen jong en mannelijk, en veel van deze immigranten – zo niet alle – zijn gewapend met messen. De meeste komen uit Pakistan, Iran, Algerije en Marokko.

Volgens de Kroatische politie worden prepaid creditcards uitgedeeld aan illegale immigranten die de Balkan oversteken: “Illegale migranten die we binnen een paar dagen naar huis sturen, komen terug om te proberen terug te keren naar Kroatië. De meeste zijn goed uitgerust, met nieuwe schoenen en kleding, geavanceerde smartphones van de nieuwste generatie, zelfs wapens. En ze hebben allemaal een Mastercard zonder naam maar met de tekst Unhcr en een nummer erop gestempeld. Wat we niet kunnen uitleggen, is van welke rekening ze geld opnemen bij geldautomaten”.

In werkelijkheid is de uitleg heel eenvoudig. Dit werd uitgelegd door Tara Nathan, executive vice president van Mastercard in een interview.

Mastercard, in overeenstemming met Mercy Corps, een ‘humanitaire’ organisatie gevestigd in de VS die, aldus de vice-president van Mastercard, ‘de distributie van prepaidkaarten aan vluchtelingen in heel Griekenland en Servië’ heeft toegestaan ​​in het ‘eerste programma van de regio om gebruik maken van een cashless betalingssysteem voor diegenen die veiligheid zoeken in Europa. Het model – merkt Nathan op – stelt vluchtelingen in staat om goederen efficiënter te kopen zonder teveel uit te geven”.

En de Europese Unie neemt ook deel aan de financiering van deze creditcarduitgifte: uw geld. Geld dat illegale immigranten gebruiken om gewapend naar uw huis te komen.


Aartsbisschop onthult: “Er is een plan om Europa te islamiseren met immigranten”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in