Pakistaanse imam wil atoombom op Frankrijk gooien

0
531

In een video die op zijn officiële YouTube-kanaal is geplaatst, dringt de Pakistaanse politicus en islamitische geleerde Allama Khadim Hussain Rizvi er bij de Pakistaanse regering op aan om de Jihad uit te roepen tegen “degenen die de profeet Mohammed belasteren”.

Hij dringt er bij de regering op aan om de atoombom te gebruiken en iedereen te laten sterven. Hij blijft zeggen dat hij de Jihad verklaart tegen hen die de Profeet belasteren.


Erdogan’s boycot van Frankrijk gedoemd te mislukken – Zelfs zijn vrouw draagt een tas van een Frans luxemerk

Voormalige Maleisische premier: “Moslims hebben het recht om boos te zijn en miljoenen Fransen te doden”

Meisjesschool in Pakistan leert meisjes onthoofden – roept op tot wraak tegen Frankrijk


Allama Khadim Hussain Rizvi: “Vandaag daagt Frankrijk u, regering van Pakistan, uit. Waarom hou je de atoombom binnen? Gebruik die atoombom. Verklaar een Jihad. Laat iedereen in Frankrijk sterven. Er zou geen schaamte zijn voor de Profeet op de Dag des Oordeels.

“Als je waardigheid wilt in deze wereld en in het hiernamaals, als je wilt dat de islamitische natie overleeft, verklaar dan op de verjaardag van de profeet dat de islam de Jihad verklaart tegen degenen die de profeet Mohammed belasteren. Ik verklaar Jihad.”


Pakistan staat voor aap – Roept ambassadeur terug uit Frankrijk, maar heeft helemaal geen ambassadeur

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties