Imam van de Al-Aqsa moskee: De onthoofding van de Franse leraar Paty is een grote eer voor alle moslims

0
274

De Palestijnse Imam van de Al-Aqsa Moskee Sheikh Issam Amira doceert:

“De islam heeft helemaal niets te maken met de term “terrorisme”, behalve om zijn vijanden bang te maken.

De Koran zegt: “Bereid alle krachten en oorlogspaarden voor die je tot je beschikking hebt om angst en terreur te zaaien in de harten van de vijanden van Allah en in die van jezelf, en in de harten van anderen die je misschien niet kent, maar die Allah wel kent.

Terrorisme is dus een reden om militair bewapend te zijn. Met andere woorden, het rechtvaardigt de militaire voorbereidingen. Wat men ‘terrorisme’ noemt… Toen een moslim van Tsjetsjeense afkomst een ongelovige onthoofde die de profeet Mohammed belasterde, noemde men het ‘terrorisme’.

Welnu, het is een grote eer voor hem en voor alle moslims dat er zo’n jonge man was die de profeet Mohammed verdedigde. Hij is als de mannen en vrouwen die door de geschiedenis heen de profeet Mohammed, zijn heiligheid en zijn eer hebben verdedigd.

Al deze termen zullen een nieuwe betekenis krijgen zodra het woord van Allah over het woord van de ongelovigen regeert”.


De islamitische haatvideo tegen de onthoofde leraar is opgedoken – KIJK:

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties